/ VARDAG /

O N S D A G

Heeeej kompisar! Hur mår ni? Alltså det är så mycket på jobbet just nu, det är sämst för jag hinner typ inte med någonting! Igår fick jag springa till dansen, och idag hann jag inte över huvudtaget. Snart semster, snart semester! 
 
Saknar att hänga här med er! Jag lovar mer mat, mer recept, mer roliga outfits och mer kaniner nu på semestern! Får liksom börja om igen. Jag hoppas att inspirationen kommer igång när jag får vara lite ledig!

Nu är det däremot redan onsdagkväll. Det blev ingen Anna-date idag eftersom jag har nytt kvällschema så att säga och skulle träna idag, men inte ens det hann jag med. Fem minuter innan dansen började gick jag från jobbet, sådär bra jobbat Bunny! 

Men nu är jag hemma i alla fall! Jag hann precis in på posten och hämta lite paket innan de stängde, så det var ju bra jobbat i alla fall! Och fått städat lite och mysa med kaninorna. Fast dom vill mest vara med varandra nu förtiden, jag duger bara när höet är slut haha! 
 
Tog en låång dusch efter all städning, och alltså jösses, jag har sådan träningsvärk efter gårdagens polepass att jag kunde knappt klä av mig nu ikväll, heeeelt galet! Och nu sitter jag här med en mudmask! Jag har gjort guacamole och nachos också för det tycker jag att jag förtjänar men masken stelnar så sjuukt mycket att jag kan inte öppna munnen haha, så nu sitter jag bara och tittar på maten haha!
 
Ääänyways, jag hoppas att ni har det bra! Ska försöka blogga lite bättre, lovar!