/ VARDAG /

T O R S D A G

Idag har den här lilla blekfisen varit på stranden! Faktum är att jag är precis lika blek som innan jag satte rumpan i sanden och jag badade inte en endaste gång, det var på tok för kallt i vatten. Men jag tycker om att vara på stranden och vid havet i alla fall och jag tycker faktiskt att semestern måste innehålla minst en stranddag! Mr Handsome gjorde dessutom SÅ goda strandsmörgåsar som han packade ner till mig, så gollig kille! 

Nu sitter jag här hemma i skuggan och funderar på om jag ska släpa mig iväg till gymmet då mr Handsome kommer hem från sin springtur. Jag känner mig lite matt efter all sol och har extremt ont i huvudet. Så det är kanske att ta i att gå och gymma dessutom? Vi får se! 

Hur det har gått med vårt lås undrar vi? Sådär! Vi är fortfarande inlåsta. Dock kommer nog låssmederna kunna släppa ut oss båda imorgon, klockan halv åtta på morgonen... jippie! 
#1 / / Clara:

Åh vad mysigt! <3 Jag har faktiskt (väldigt nyligen) börjat uppskatta att vara vid stranden. Har tvingat badkrukan i mig att bada och jag har nästan vant mig vid känslan av att ha solkräm på kroppen. Än så länge tycker jag mest om att sitta på en filt i sanden, lyssna på musik, spela kort och picknicka men bara det är woooow med tanke på hur rastlös jag är.

Svar: Jag är också himla rastlös av mig haha, det får räcka med en dag! Det är skönt några timmar, men sedan måste jag därifrån :P
Bunny