/ VARDAG / WORKWORKWORK /

HEJ!

Hej hej hej hej hej! Jösses vilka dagar! I onsdags så var det sånt himla kaos på jobbet men vi hann med till slut i god tid innan deadline! Gårdagen föll i samma tempo, dock på flygplatsen! Igår flög vi till Berlin, en flygresa som varar i ungefär 30 minuter från Köpenhamn, men pga av dåligt väder någonstans på vägen satt vi fast ombord på flygplanet på Kastrup i totalt tre timmar innan vi klev av i Berlin! Det gjorde oss så galet försenade så vi hann inte med någonting igår egentligen! Min frukost åt jag vid sju och nästa mål därefter var klockan sex på kvällen! 

Onsdag: allting packat och klart och lastat redo att köras till Berlin!
 
Torsdag: äntligen framme vid mässhallen i Berlin.

Torsdag: middag på en japansk restaruang med fem kollegor!

Torsdag: längtan efter att krypa ner i den här sängen för åtta timmars sömn efter flera dagars hårt arbete <3
 
Fredag: påväg ut på äventyr i Berlin!
 
Fredag: Som jag har längtat efter denna frukost buffén sedan förra året.
 
Imorse for vi iväg snabbt till lagerlokalen där våra grejer förvaras inför mässan och precis innan de skickas tillbaka till oss, och nu är vi ute i mässhallen. Snart dags för lunch! Det kommer bli en ljuvlig stund med öldrickande japaner och deras stora tyska steaks, hoho! Talk to you latero! 
#1 / / Grodan:

Berlin <3 <3

#2 / / Abra:

Hoppas det går såå bra för er!

#3 / / Olivia:

Hej fina Bunny! Har stalkat din underbara blogg i många år men aldrig kommenterat av någon anledning men 3 datorer senare så är du fortfarande en flik i mina favoriter. Funderar lite, det känns som att du har lyckats "jobba upp" dig så otroligt mycket under dina år hos Sony, och utan högskoleutbildning om jag förstått det rätt? Hur har du gått till väga? Har jobbat på samma företag i 7 år snart och har fortfarande slavschema, fick 80% anställning på tillsvidare efter 5 år och dålig lön för det arbete jag faktiskt utför som ändå blivit mer och mer arbetsledande för varje år som går, en Kollega fick nu 80% på vikariat trots att jag haft 20% på vikariat utöver min anställning hela våren. Känner mig väldigt utnyttjad och tagen för givet men är dock i en helt annan bransch än din. Några tips? Tack för en underbar blogg!