/ VARDAG /

H E L G

Assååååh vilken dag! Det här sjukt fina snapchat bilderna (pga inget smink osv) tog jag vid klockan sex idag men de kommer upp först nu! Jösses vilken dag. Den har varit såå lång. Klev upp vid sju och trippade till gymmet! Förstår ni lyckan eller? Första träningspasset på tre veckor. Helt galet! Det var så roligt, men tungt. Så ur form haha. Så klart var första passet ut bootie för det är det roligaste. Imorgon blir det armar, och och och och mage! Jag får träna mage igen, tjohooooo! 


Resten av dagen har vi pysslat med att tvätta en massa samt bygga ihop vår sängstomme som vi släpade med oss från Ikea igår. Alltså oh my f*cking god vilken möbel vår säng blev. Jag får ångest över att tänka på den dagen vi ska flytta härifrån och allt det här ska ut. Det kommer inte gå. Vi får bo här för alltid. Ni ska få se sedan!

Ah, och sedan har jag fastnat vid datorn eftersom jag redigerar ett videoprojekt som jag jobbat med under veckan haha. Är så sugen på att börja klippa och fixa videos, jag tycker det är så himla roooooligt. Så håll utkik så får ni snart se vad jag pysslat med. Hoppas ni har haft en fin dag!