/ VARDAG /

☪ TÄVLiNG! ViNN MARAUDER'S MAP NECKLACE!

 
Under helgen då jag är borta tänkte jag att ni kunde få tävla om det här Marauder's Map halsbandet som superduper duktiga Wolfheart har designat! Jag verkligen älskar mitt! Precis lagom stort. 

Jag är för slut i huvudet för att fundera ut en jätte klurig och lurig tävling, så jag tänker helt enkelt såhär; den som vill vara med skriver helt enkelt en kommentar där man berättar om vilken magisk kraft man helt skulle vilja äga och använda sig av om det var möjligt! Sedan lottar jag fram en vinnare på måndag! Lycka till! 

Den som kan lista ut varför jag valt att publicera det här inlägget på just detta klockslaget får en extra lott! ;D
#1 / / Anna:

Om jag skulle få chansen att äga en kraft, då skulle det nog bli att manipulera möjligheten! Med denna kraft finns det hur många fördelar som helst. Hur stor är chansen att en talande katt skulle finnas? 0% !Men genom att manipulera den nollprocentiga möjligheten skulle det istället ändras till 100% med bara ett knäpp med fingrarna! Hur stor chans är det att jag träffar Daniel Radcliffe imorgon? Ganska omöjligt? Inte med denna kraft! Då höjs möjligheterna till allt man skulle önska sig!

Du lade ut detta inlägget 09.45 eftersom platformen till The Hogwarts express har nummret 9 3/4 skulle jag tro!

#2 / / Malin J:

Oh, jag hade nog valt att kunna flytta saker med my mind, jedipowers! Tänk va skönt att kunna hämta mer godis utan att lämna soffan... man kan ju alltid drömma ;)

#3 / / Elin:

Nu på senare tid har jag verkligen velat ha den magiska kraften att kunna åka tillbaka i tiden. Man skulle inte behöva oroa sig för några beslut alls, blir de fel kan man ju åka tillbaka lite i tiden bara. Känns som man skulle prova så mycket mer och leva ett mycket rikare liv. Hallå, timetravelability, where aaare you? :)

Och: publiceringtiden känns som det har litegrann med en viss plattform att göra? :)

#4 / / Björk Majesty:

Jag hade velat kunna läsa tankar. Tänk vad smart man hade blivit! Då hade man även kunnat veta vad ens partner tänker som h*n kanske inte vågar säga. Något h*n vill prova på eller stör sig på etc. Eller veta vad ens katt tycker och tänker om en. Man hade kunnat kommunicera med sina husdjur hur lätt som helst! :D