L Ö R D A G E N

 
Först så gjorde jag i n g e n t i n g på hela dagen, men tillslut så klev jag ur pyjamasen och i glittriga strumpor istället! 

Vi skulle åka förbi på en födelsedagsfest en liten stund! Ingen av oss var på party-mode, men vi ville gärna hänga lite med alla på festen så vi tog bilen in till stan.
 
Middagen blev på Max och så gick vi in på Ica Maxi för att köpa alkoholfritt att dricka, och jag gjorde världens fynd! Ica Maxi har jättefina höst/halloween dekorationer i år! Jag gick lite lätt bananas kanske...

Obligatoriska toa-selfien på fest! Det var himla trevligt, jag fick tillexempel delta i ett Harry Potter quiz! Men roligast av allt var att träffa vänner, vissa som vi inte sett på 5 år! Men allt efter att timmarna gick så steg alkoholhalten i de flesta kroppar och tillslut passade vi liksom inte in på festen längre, haha. 
 
Så vi satte oss nöjda i bilen och for hemmåt vid 24-tiden, och sen bäddade jag ner mig själv och mina pumpor i soffan (helt ärligt är jag så löjligt nöjd!) där jag sedan vaknade vid 02.30 och gick och la mig. Borde ju gjort det direkt då jag kom hem egentligen. Fin kväll hur som helst!
Visa fler inlägg