FLATLAY - JEANSKJOL PT I

 
Till min nya stil så ville jag väldigt gärna ha en blå jeanskjol. Jag var sugen förra sommaren också men valde då en svart för att jag inte riktigt vågade gå all in på blått. Just jeansblå är så långt bort från min comfortzone att det inte funnits med på kartan på flera år. Jag har sedan tidigare att par jeans som är så sjukt snygga men som jag har haft svårt att bära - det ska bli ändring på det nu! 

Mitt mål är att köpa enbart nya plagg i andra hand (utom panties och sockor osv), jag vet dock att det inte kommer att gå. Jag har letat ett tag efter den perfekta jeanskjolen på second hand, men ej hittat och stirrar lite nu. Nu är den bästa säsongen här, nu kan en gå barbent. Så efter att ha ålat mig ur ytterligare en skitsnygg men för liten jeanskjol i precis den färgen jag är ute efter, lämnat Emmaus och går förbi Gina Tricot. Så hänger den där. Jag var tvungen att prova trots allt. 

Den satt perfekt såklart. 

Skor och väska från Sellpy (Tradera), top från Tradera, kjol Gina Tricot. 

Den satt så fint och var helt perfekt och jag blev så kär. Det är denna kjolen jag har letat efter. Jag ville dela med mig av sätt nummer 1 jag kommer att styla den på, med vit spets och bruna detaljer. Nytt och fräscht i min garderob - jag är himla supernöjd.

Håll utkik så kommer jag visa ytterliggare en outfit med denna kjolen!
Visa fler inlägg