SNAPSHOTS FRÅN VECKAN

Hej! Hur har ni det? Det är måndag idag va? Jag har tappat bort mig lite känner jag. Jag tog ledigt idag för att få en extra lång helg, men den har verkligen bara svischat förbi! Det är inte så konstigt egentligen, då jag inte har varit på gymmet och tränat eller småfixat här hemma har jag bara legat i soffan framför film eller på balkongen med en bok - tiden går superfort! 

Så för att jämna ut mitt dåliga bloggande tänkte jag visa lite bilder ur mobilen från den senaste veckan! 

Malmö badar i vackra färger just nu - våren ❤ 
Små gosiga kanintassar som man kan kramas med varje kväll ❤
Jag har eventuellt för mycket prydnader och krimskrams hemma just nu tror jag?
Jag har pysslat massor då jag sitter och tittar på film! Älskar när man kan göra två saker samtidigt!
Det har blivit en hel del smoothies på sistonde, eller sorbet som det blir när man tar i med för många frysta bär, haha!
Jag känner att jag fått ett bra flow i min träning! Tre träningspass har jag kört igenom bara denna helgen tillexempel!
Det är alltid så gosigt att komma hem till lägenheten och de här glada små ulltussarna som skuttar upp i knät på en!
Jag har börjat ta selfies på mig själv i nya vinklar och i annat ljus än vanligt - jag vill gärna börja känna mig bekväm i hur andra ser mig.
En av helgens alla måltider var fuskpinnar (panerad tofu) och klyftpotatis, somrigt och gott att äta ute i värmen på balkongen!
Jag har drunknat i True Blood, min absolut bästa sommarserie! Kan vara sjätte eller sjunde gången jag ser serien nu!
En av alla varma kvällar på balkongen med smoothie och en bok - jag försöker ta mig igenom Vem Bryr Sig av Therese Lindgren, det går så långtsamt för jag tar mig sällan tid att läsa.
 
Det var några av mina ögonblick från veckan! Det har varit stressigt på jobbet så jag har verkligen försökt slappan av på kvällarna, vilket är himla svårt. Jag blir väldigt lätt stressad och så fort jag känner varningsignalerna måste jag sätta ner foten och göra ingenting, jag är så himla rädd för att gå in i väggen! Efter den här helgen känner jag mig dock lugn och fin igen och redo för en ny arbetsvecka! Som tur är så är den enbart tre dagar och börjar först på onsdag, yippie! 
Visa fler inlägg