VECKAN SOM GÅTT

Det har ju inte hänt speciellt mycket faktiskt, är man ledig så är man ledig och då glider man runt i pyjamas med sitt flottiga hår i en rufsig boll på huvudet med en burk pepparkakor under armen, typ. Jag har inte ansträngt mig speciellt mycket de gångerna jag har lämnat hemmet heller så speciellt många selfiesar har det inte blivit faktiskt. Men ungefär såhär har veckan sett ut: 

Lilla myskaninen som stormtrivs i huset, vi har snarkat ikapp alla fyra i familjen (vi städade efter han vaknade, väck inte den kanin som sover!)

Julmiddag efter julmiddag - på Juldagen bjöd mami in på saffranssoppa till den delen av släkten vi inte firade julafton med. Mycket mumsigt! Istället för fisk använde hon tofu!

Jag har har försökt ta mig igenom och reda ut bland alla mina kläder. Orkar inte helt, det är för mycket. Jag blir både matt och får ångest. Inget mer ska köpas och mycket ska säljas, det är mitt nyårslöfte för nästa år.  Jag måste sluta samla på saker jag aldrig använder, trots att de är "så fina". 

Jag har tittat på massor med film, några bra och några dåliga, tänt ljus och läst julkort! Av Mr Handsomes syster med familj fick vi ett gåvobevis till Djurens Rätt - så fint! Vad tycker ni om mina nya ljuslyktor? Även där något som egentligen inte borde köpas nytt innan jag sålt av en del, men till mitt försvar har jag sorterat ut en massa till loppislådorna, nu är det bara att vänta på att loppisssäsongen sätter igång igen!
 
För en vecka sedan var vi och sa god jul till lille Farfar som ligger här och vilar nu. 
 
Mycket tid har spenderats i soffan och jag har börjat sträckkolla på Once Upon a Time igen då jag inte hittar någon spännande film att titta på. Sådär bra men ändå spännande. 
 
Idag har vi passat på att städa huset samt prova dukningen inför nyårsmiddagen imorgon. Mycket ska planeras men jag tror det kommer bli ganska bra. Jag har massor med mat att laga imorgon så kan jag fixa så mycket som möjligt idag så gör jag det. 
 
Så här lysande var fikan hemma hos Farmor som vi knaprade i oss innan vi for till Farfar för att säga hej. Det ni ser är en mycket god glutenfri saffransbulle även om den inte ser gräddad ut, haha. Trots alla sötsaker den här veckan så är jag inte trött på det än, tur är väl det för jag har fler bullar kvar i frysen. Ska ta och tina en nu!
Visa fler inlägg