VECKAN SOM GÅTT

Det har ju inte hÀnt speciellt mycket faktiskt, Àr man ledig sÄ Àr man ledig och dÄ glider man runt i pyjamas med sitt flottiga hÄr i en rufsig boll pÄ huvudet med en burk pepparkakor under armen, typ. Jag har inte anstrÀngt mig speciellt mycket de gÄngerna jag har lÀmnat hemmet heller sÄ speciellt mÄnga selfiesar har det inte blivit faktiskt. Men ungefÀr sÄhÀr har veckan sett ut: 

Lilla myskaninen som stormtrivs i huset, vi har snarkat ikapp alla fyra i familjen (vi stÀdade efter han vaknade, vÀck inte den kanin som sover!)

Julmiddag efter julmiddag - pÄ Juldagen bjöd mami in pÄ saffranssoppa till den delen av slÀkten vi inte firade julafton med. Mycket mumsigt! IstÀllet för fisk anvÀnde hon tofu!

Jag har har försökt ta mig igenom och reda ut bland alla mina klÀder. Orkar inte helt, det Àr för mycket. Jag blir bÄde matt och fÄr Ängest. Inget mer ska köpas och mycket ska sÀljas, det Àr mitt nyÄrslöfte för nÀsta Är.  Jag mÄste sluta samla pÄ saker jag aldrig anvÀnder, trots att de Àr "sÄ fina". 

Jag har tittat pĂ„ massor med film, nĂ„gra bra och nĂ„gra dĂ„liga, tĂ€nt ljus och lĂ€st julkort! Av Mr Handsomes syster med familj fick vi ett gĂ„vobevis till Djurens RĂ€tt - sĂ„ fint! Vad tycker ni om mina nya ljuslyktor? Även dĂ€r nĂ„got som egentligen inte borde köpas nytt innan jag sĂ„lt av en del, men till mitt försvar har jag sorterat ut en massa till loppislĂ„dorna, nu Ă€r det bara att vĂ€nta pĂ„ att loppisssĂ€songen sĂ€tter igĂ„ng igen!
 
För en vecka sedan var vi och sa god jul till lille Farfar som ligger hÀr och vilar nu. 
 
Mycket tid har spenderats i soffan och jag har börjat strÀckkolla pÄ Once Upon a Time igen dÄ jag inte hittar nÄgon spÀnnande film att titta pÄ. SÄdÀr bra men ÀndÄ spÀnnande. 
 
Idag har vi passat pÄ att stÀda huset samt prova dukningen inför nyÄrsmiddagen imorgon. Mycket ska planeras men jag tror det kommer bli ganska bra. Jag har massor med mat att laga imorgon sÄ kan jag fixa sÄ mycket som möjligt idag sÄ gör jag det. 
 
SÄ hÀr lysande var fikan hemma hos Farmor som vi knaprade i oss innan vi for till Farfar för att sÀga hej. Det ni ser Àr en mycket god glutenfri saffransbulle Àven om den inte ser grÀddad ut, haha. Trots alla sötsaker den hÀr veckan sÄ Àr jag inte trött pÄ det Àn, tur Àr vÀl det för jag har fler bullar kvar i frysen. Ska ta och tina en nu!
Visa fler inlÀgg