MOMENTS TVÅTUSENFJORTON

Januari innehöll en massa drunkie-selfies, men gud så fint hår jag hade!

Februari fortsatte på samma vis, ingenting blev nånsin ljusare... den här månaden i mycket kortare hår. 


Mars bjöd på vampire-drinks, världens sämsta Shark-movies och Sci-Fi mässan i Malmö!

April innebar födelsedag med festprepp, argt fluffigt hår och vårskor!

Maj kom med Harry Potter festen och bästa vännen på besök och Nine Inch Nails konsert. Jag strosade mest runt i Blackmilks sammetsplagg.

Juni hade inte solen med sig. Jag hade sommar i mina vinglas med bubbliga jordgubbs-roséer och flöt med ändå. 

Juli gick fort då jag gömde mig i källaren på jobbet ungefär alla timmar på dygnet. En av sommarens varmaste nätter spenderades i en park med en pojke jag hade längtat oerhört mycket efter utan att jag viste om det. Och så tog jag en dag ledigt och åkte iväg på en Harry Potter weekend med min fantastiska familj. 

Augusti dundrade in med fantastiska åskoväder, True Blood-beroende och massa smoothies och juicer.

September gick oehört fort och innehöll så väldigt mycket. Ett avslut, en flytt, en ny tjänst och underbara stunder med mina fantastiska kollegor och en puss. 

Oktober är Halloween och jag fanns igen. Och Tokio Hotel fanns. Och han fanns och han ville vara min.

November gick så himla fort att jag hann inte alls ta några bilder. Jag köpte min lägenhet och nya skor, tog min mr Handsome i handen och gick på musikal på Halloween och var ute och dansade hela nätterna, och kramades hela dagarna. 

December är nu och det kan vara den bästa decembern någonsin! Jag har julstökat som en tok, och faktiskt tyckt det var kul. Jag har träffat mitt hjärtats familj och haft en supermysig julafon och sen åkte vi vidare till Stockholm och har varit vilse i Ikea sedan dess. Allt är så himla fint nu!
 
Visa fler inlägg