AMAZING AUTUMN

Det Àr bara nÀr det blir höst som jag blir sugen pÄ sÄna hÀr kollage. Jag Àlskar det sÄ, jag vill försvinna in helt i tumblrs vÀrld, typ. Jag kÀnner att jag sÀllan tar till vara pÄ hösten nu för tiden. Jag minns nÀstan inget alls frÄn förra hösten.

I höst vill jag verkligen ta mig ut mer, vara ute mer! Promenera i orangea skogar och mysiga tröjor och komma hem och dricka varm choklad framför en film! Ta en promand pÄ stan pÄ vÀgen hem, köpa en chailatte och mysa runt nÀr de skymmer. 


Jag tÀnker pÄ nÀsta höst dÄ jag dessutom bor i en liten by utanför stan och har naturen precis runt hörnet. HÀr i stan finns fina parker att promenera i men de Àr ju omringade av hyreshus och motorvÀgar, det ju inte som att gÄ ut i en skog dÀr det enda man hör Àr djuren och vinden i trÀden. Det ska bli sÄ mysigt! TÀnda kaminen och slÄ sig ner i soffan, jag lÀngtar verkligen!

SÄ lÀnge nöjer jag mig med park-höst och mina höst kollage! Alla bilderna Àr hÀmtade frÄn weheartit, hÀr kan ni se min fullstÀndiga samling om ni vill! Vem mer tycker om sÄna hÀr kollage? Det Àr för lite kollage i bloggvÀrlden nu för tiden tycker jag, vad hÀnde? 
Visa fler inlÀgg