VECKAN SOM GÅTT

 
NÀ men alltsÄ vardagarna Àr ju inte jÀtteroliga alla gÄnger just nu va? Man försöker göra det bÀsta för att fÄ dagarna att sticka ut och inte kÀnnas som en och samma dag, men det Àr inte lÀtt dÄ man inte kan ta sig ivÀg pÄ utflykter tillexempel. MÄtte det hÀr viruset och den isoleringstid vi lever i vara slut snart!
 
HÀromdagen gjorde jag den godaste frukosten! Pannkakor gjorda pÄ havremjöl, havredryck och Àppelmos, serverade med jordnötssmör, lite agavesirap samt pumpa kÀrnor. MUMS!
 
Lilla O har minsann fÄtt sig ett riktigt jul-bibliotek! NÄgra Go'boken böcker, nÄgra secondhand böcker, en bok som var min lillasysters som liten samt favoriten: vego boken Lisens Jul!
 
Nu Àr hösten förbi tycker jag sÄ nu har jag plockat ner Potatis löv han hade pÄ vagnen. Upp Äkte smÄ ugglor, vilket verkar vara hans favoritdjur! Han skiner upp som en sol sÄ fort vi leker med ugglor!
 
TÀnder ljus och hÄller mörkret borta med loppade ljusstakar, och denna tévÀrmaren. Passar perfekt för den lilla glaskannan jag köpte för té, och glögg!
 
De stunder jag fÄr över för mig sjÀlv har jag pysslat lite. Det gÄr inte fort fram om man sÀger sÄ. Fixar lite pynt till granen och sÄ vidare. SÄ roligt att fÄ klÀ den snart!
 
Det hÀr Àr min nya paradrÀtt! Jag Àlskar tacos, men det Àr inte helt lÀtt att Àta med bebis i famnen! DÄ gör man som en liten gratÀng med lite ris i botten, en massa salsa och annat göttigt, och sen kan man sleva i sig det med sked. Perfekt!
 
Dagarna gÄr helt enkelt och vi mathar vidare med varandra, jag och min lilla grabb!
 
Efter 3-mÄnaders kontrollen samt vaccinering har Potatis krÀvt extra mycket gos och helt enkelt vÀgrar lÀmna mammas famn. NÀr vi har matchande pyjamas gÄr det knappt att skilja oss Ät.
Visa fler inlÀgg