VECKAN SOM GÅTT


Vad konstigt det känns, men vilken lång vecka det har varit! Min första vecka som sjukskriven. Det kryper i hela kroppen på mig. Jag blir stressad av att jag bara sitter, att tiden går och att jag inte gör något. Den här pressen en känner av att hela tiden behöva leverera något, åstadkomma något. Jag brukar inte känna det så mycket, men nu känner jag att livet liksom bara passerar förbi... Inte rätt känsla då en ska försöka varva ner. 

Men veckan har trots det varit lugn, och bra. Vissa dagar har jag gjort mer och vissa dagar har jag gjort mindre. Vissa nätter har jag sovit, vissa har jag varit vaken. Jag försöker ta varje dag som den kommer utan att göra för stor grej av det hela.

My life at the moment; slippers, mjukis och Netflix!

Haha, det här är så himla jag vaaarje dag - förutom just för tillfället då vi börjat titta på The Umbrella Academy. Har ni sett? Inte? DO ITTT!

En dag fick jag för mig att baka chocolate chickpeas cookies, så himla enkelt och jättegott.

Under vissa stunder i veckan har jag känt mig så himla pysselsugen, så jag har startat upp lite olika projekt. Mer om det senare dock. 
 
I veckan har jag letat efter kaninernas vaccinations-kort. Innan jag hittade dem hittade jag Wookies stamtavla, har ni sett vilken yttepyttemini-kanin bebis? Så sööööööt!

Jag tycker det är supermysigt med solen och värmen, men vill påminna mig själv om att inte utbrista att VÅREN ÄR HÄR! Hela mars såg ut så här i min telefon förra året. Båda fötterna på jorden! 

Men vist är solen fin. 
 
Njuter av härligt väder och vackra solnedgångar. Tänk så fint det blir att sitta i uterummet till sommaren sedan!
 
En dag tappade lilla Tofu-tuffisen sina öron. 
 
Mesta delen av min tid sitter jag och funderar på hur jag ska få ihop alla mina olika prylar till en enhetlig och behaglig inreding, haha. 
 
Visa fler inlägg