VECKAN SOM GÅTT

 
Och sÄ var det redan söndag igen! Hur har er vecka varit? HÀr har det Àntligen kommit lite lite lite snö. Stackars SkÄne, tillhör aldrig resten av Sverige nÄgonsin, varken dÄ det gÀller politik eller vÀder. NÀr det har varit snökaos i resten av landet sÄ har vi haft solsken, fÄgelkvitter samt snödroppar som tittat upp i rabatterna. Men nu sÄ! 

Jag och lillkillen kastade oss ut och fÄngade snöflingor med en gÄng! Har vÀntat i eeevigheter pÄ att fota oss i vÄra matchande Pippi-tröjor. SÄ fint och mysigt! Hoppas snön fÄr stanna nÄgra dagar i alla fall. Trist att vi inte har köpt en pulka sÄ jag kan dra runt lilleman hÀr i trÀdgÄrden, men det ska bli kul att se om vÄr vagn lÀmpar sig i snö! 
 
I övrigt sÄ har vi stÀdat ut julen nu! Bara nÄgra fÄ ljusslingor Àr kvar i huset nu, i vardagsrummet samt i lillens rum. Det hÀr Àr sÄ fint tycker jag! SÄ mysigt nÀr han ska börja sova hÀr. Den hÀr ljusslingan Àr min favorit just nu. Tror jag ska köpa en till och ha i vÄrt sovrum ocksÄ, det Àr ultimata mysljuset!
 
För att roa oss om dagarna har vi börjat hÀnga pÄ Tiktok, nÄgot jag aldrig skulle kunna tÀnka mig att göra för bara nÄgra Är sedan. Har blivit besatt. MÄste sÀtta larm nÀr jag börjar scrolla annars kan jag inte sluta. Jag och lillen passar pÄ att prova de mest trendande videorna just nu som vi skickar till moster i England. Det blir man givetvis trött av och det innebÀr en mycket bra powernap pÄ eftermiddagen i soffan!
 
Vi spenderar ocksÄ mycket tid pÄ magen. Tycker allt den hÀr lille grabben borde vÄga sig pÄ ett vÀndningsförsök snart! Det verkade vara pÄ vÀg ett tag Ät andra hÄllet, rygg till mage men det stannade av lite, trotts att han Àr vÀldigt stadig i nacken och stark i armarna. Tydligen Àr det ett steg som kan vara lite skrÀmmande, men jag försöker finnas med hela tiden sÄ han inte kÀnner sig rÀdd. 
Jag borde egentligen inte shoppa nÄgot just nu. Inte alls faktiskt, men Äh ni fattar hur det Àr nÀr man sitter hÀr hemma isolerad dagarna i Ànda och A L L T blir sÄ trist hemma? Ja, jag har fÄtt för mig att det saknas gröna tassels i vÄrt vardagsrum, sÄ nu letar jag med ljus och lyckta efter den perfekta gröna fÀrgen. Dessa frÄn Jotex Àr rÀtt fina, och prisvÀrda!
 
NÄgot jag inte heller skulle göra var att Àta socker. Bara ibland liksom. I lagom mÀngd, ni förstÄr. JorÄ, den hÀr boxen köpte jag i fredags och jag tror min kÀra sambo har tagit en boll. Bra jobbat Tessan! Jag har Àtit sÄ himla dÄlig under hösten och vintern, gott och enkelt och bekvÀmt. GÀrna chokladbollar dÄ det Àr det godaste jag vet. Hur tÀnkte jag ens nÀr jag köpte hem dem? MÄste byta ut chokladbollen mot gröt tror jag. Kroppen mÄr sÄdÀr av sÄ hÀr mycket socker! 
 
HÀr har vi nÄgot bÀttre! Strax efter jul dÄ lillen var precis 4 mÄnader började vi med smakprov! Han fick lite potatis, lite katrinplommonpuré och avokado. Det var sÄdÀr kul sÄ vi vÀntade nÄgon vecka och provade pÄ nytt! DÄ provade vi puré pÄ gröna Àrtor, samt mango i smaknapp and now we are talking! Nu Àr favoriten Palsternacka & Potatispuré samt min Àrtpuré och vi öppnar glatt munnen dÄ skeden kommer. Nu ska vi öva pÄ att svÀlja bara, men mums med nya smaker!
Visa fler inlÀgg