"NEW" SHOES


Hej vÀnner! Innan jag gÄr vidare i mitt blogginlÀgg vill jag sÀga tack för era fina ord i mitt förra inlÀgg. Vissa inlÀgg skriver en bara för sig sjÀlv utan att egentligen tÀnka pÄ att nÄgon annan kommer lÀsa det, och sÄ svÀmmar det över av fina ord. Jag Àlskar sociala medier av den anledningen! 

Jag mÄr lite upp och ner. Har accepterat att sÄ ser det ut just nu, det kanske Àr bÀttre om en mÄnad, vem vet. Provresultatet pÄ blodprovet var tiptop prima, det Àr ju lite irriterande förstÄs för det hade varit skönt att peka ut en orsak, men men, vi fÄr jobba vidare med det helt enkelt. 
 
Idag har jag varit hemifrĂ„n! Åkte Ă€ntligen in till stan och fick trĂ€ffa min finaste tjej och vĂ€rldens bĂ€sta vĂ€n Annabanana! Vi tog en snabb fika och sedan en promenad genom stan i regnet. Det kĂ€ndes lite oroligt i kroppen till en början men nĂ€r vi skiljdes Ă„t kĂ€nde jag mig lugn och fin. SĂ„ hĂ€rligt att ha en vĂ€n att hĂ€mta den typen av energi ifrĂ„n. Ska försöka minnas det nĂ€sta gĂ„ng jag fĂ„r Ă„ngest över att socialisera.
 
Hur som helst, jag hade pÄ mig mina "halvnya" skor jag köpt frÄn Sellpy pÄ Tradera för en tid sedan. Jag började anvÀnda dem för ett tag sedan, och IDAG sÄ sÄg jag att det Àr tvÄ olika varianter av Converse som satts ihop och sÄlts som ett par. Hur tokigt? Att jag inte har tÀnkt pÄ det tidigare, nu ser jag inget annat? TvÄ olika loggor pÄ skorna, vilket inte syntes pÄ fotona frÄn annonsen. NÄvÀl, för 35 kronor kan en nog överleva det. 
Visa fler inlÀgg