VECKAN SOM GÅTT

 
Hej söndag! Denna veckan har haft lite mer innehÄll Àn förra veckan och har inte kÀnnts helt superfort, Àven om hela mars redan Àr förbi. SÄ tokigt! Det gör mig ingenting för en gÄngs skull, jag ser fram emot april och vÄren som nu verkar vara hÀr. Bye bye vinter och kyla! SÄ hÀr har min vecka sett ut; 

Jag skulle bara köpa lite vaniljglass till fikan som jag hade i fredags, men hittade en massa veganska glassar som jag inte sett eller hört om tidigare, tillexempel ett mÀrke som heter Breyers och sÄ fanns det massor frÄn Sia! Jag köpte mÄnga, vÄr frys Àr för nÀrvarande ungefÀr 60% glass. 

Min bĂ€stis đŸ–€

Jag fick till en sÄ himla god middag i fredags, lins-chili! Vet inte vad som gjorde den sÄ extra god, men mitt hemmagjorda vitlökssmör hjÀlpte verkligen till i alla fall! 

Pre-birthday celebrations i fredags! Mami, Farmor och Mormor var inbjudna pÄ kaffe och Lillasyster följde med som surprise! Mysigt!
 
IgÄr var vi en snabbis, endast 9 minuter, pÄ Dollarstore för att köpa en spegel som jag kikat pÄ tidigare i veckan dÄ jag var dÀr med Mami. Tur hade jag eftersom det bara fanns en kvar och jag kunde köpa den igÄr. BÀttre bilder kommer!

Jag och Mami spenderade 2 timmar pÄ Dollarstore tidigare i veckan, i lugn och ro gick vi igenom pryl efter pryl i den stora butiken, det var sÄ himla mysigt! Jag har aldrig tidigare besökt Dollarstore och jag blev inte besviken. Ovan Àr vad jag fick med mig hem, jag Àr mest förtjust i den lilla keramik-asken lÀngst nere till vÀnster. 

Jag har redan nÀmnt detta, men det börjar bli sÄ spÀnnande i trÀdgÄrden nu! Jag vill ju sÄ gÀrna ha en stor och fÀrgrik trÀdgÄrd dÀr blommor och buskar vÀxer till höger och vÀnster. Eftersom det var torka i somras dÄ vi var och tittade pÄ huset sÄ vet jag inte exakt hur trÀdgÄrden kommer att se ut... vÀntar med spÀnning!

Den hÀr busken Àr min favorit för tillfÀllet. Jag vet inte vad det Àr för nÄgot? Det finns tvÄ jÀttestora buskar och fyra smÄ som precis hÄller pÄ att vÀxa upp. 
Visa fler inlÀgg