VECKAN SOM GÅTT

 
Hej söndag! Denna veckan har haft lite mer innehåll än förra veckan och har inte kännts helt superfort, även om hela mars redan är förbi. Så tokigt! Det gör mig ingenting för en gångs skull, jag ser fram emot april och våren som nu verkar vara här. Bye bye vinter och kyla! Så här har min vecka sett ut; 

Jag skulle bara köpa lite vaniljglass till fikan som jag hade i fredags, men hittade en massa veganska glassar som jag inte sett eller hört om tidigare, tillexempel ett märke som heter Breyers och så fanns det massor från Sia! Jag köpte många, vår frys är för närvarande ungefär 60% glass. 

Min bästis 🖤

Jag fick till en så himla god middag i fredags, lins-chili! Vet inte vad som gjorde den så extra god, men mitt hemmagjorda vitlökssmör hjälpte verkligen till i alla fall! 

Pre-birthday celebrations i fredags! Mami, Farmor och Mormor var inbjudna på kaffe och Lillasyster följde med som surprise! Mysigt!
 
Igår var vi en snabbis, endast 9 minuter, på Dollarstore för att köpa en spegel som jag kikat på tidigare i veckan då jag var där med Mami. Tur hade jag eftersom det bara fanns en kvar och jag kunde köpa den igår. Bättre bilder kommer!

Jag och Mami spenderade 2 timmar på Dollarstore tidigare i veckan, i lugn och ro gick vi igenom pryl efter pryl i den stora butiken, det var så himla mysigt! Jag har aldrig tidigare besökt Dollarstore och jag blev inte besviken. Ovan är vad jag fick med mig hem, jag är mest förtjust i den lilla keramik-asken längst nere till vänster. 

Jag har redan nämnt detta, men det börjar bli så spännande i trädgården nu! Jag vill ju så gärna ha en stor och färgrik trädgård där blommor och buskar växer till höger och vänster. Eftersom det var torka i somras då vi var och tittade på huset så vet jag inte exakt hur trädgården kommer att se ut... väntar med spänning!

Den här busken är min favorit för tillfället. Jag vet inte vad det är för något? Det finns två jättestora buskar och fyra små som precis håller på att växa upp.