BURNING ORANGE

 
Hur fint att företagets färger matchar mina, orange och gul? Mappen köpte jag i höstas då vi började leta heltidsuppdrag till mig och tänk så bra den blev att passa här på mitt skrivbord. Mitt skrivbord! Det var länge sedan jag hade ett skrivbord i ett kontorslandskap. Det är så väldigt mycket lugnare i det här kontoret än det jag är van vid, men jag kommer nog att trivas riktigt bra!

Jag har fortfarande 0 energi. Tänker väl att det kommer ta ett tag för kroppen att vänja sig vid de nya rutinerna, ungefär 7 timmars sömn, vilket absolut inte är dåligt, och sedan vara i full gång hela dagen. Det lossnar väl snart. Jag äter lite dåligt för tillfället så det bidrar väl också.. Det är tröttsamt att vara så här trött men å andra sidan, hur mycket extra energi har man nytta av i januari? Vad lägger man sin extra tid på? Jo Netflix. 
 
Åh, jag lär ju byta header nu... nåja det kommer. Det får vara jul här lite till. Här hemma är dock julen bortstädad nu. Sorgligt. 
#1 - - Ajli Müller:

Om du har noll energi från omställningen så är det absolut inte så konstigt! Men var försiktig och vänlig mot dig själv, det är fortfarande inte så länge sedan du började tillfriskna <3

Jag håller på att skaffa energi igen! I två nätter har jag sovit INGENTING (alltså jag har säkert somnat för jag har VAKNAT på morgonen, men jag kände inte att jag somnade, bara låg och tittade på klockhelvetet) och igår tänkte jag inte ens gå på dansen. Men det var tur att jag la den sista energin på det för igår efter dansen sov jag som en hund.

#2 - - Jenny:

Vad jobbar du med nu? Är det något som kräver utbildning?
Är i jobbsökar banor själv hehe