MIN BABYSHOWER

 

IgÄr hade jag min babyshower! Jag planerade den sjÀlv dÄ jag tyckte det var smidigast under rÄdande omstÀndigheter. Alla jag ville skulle komma var med, tvÄ pÄ lÀnk tillexempel, förutom blivande farmor. Men vi hade det sÄ himla mysigt och det blev sÄ himla bra. Sommaren kom tillbaka med intensivvÀrme sÄ vi blev att sitta i matsalen istÀllet för uterummet (som hade varit sÄ mycket roligare att dekorera, OJ vad jag lÀngtar till vi kan lÀgga om taket och rummet inte lÀngre kommer vara en bastu) men det blev lika bra för det! 
 
SÄ hÀr hade vi det:
 
Jag och lilla PotÀt svidade om till en luftig bomullsklÀnning som vi höll ihop med sÀkerhetsnÄlar haha. 
 
Blivande lilla kusin fick i uppgift att hÄlla ordning pÄ alla ballonger. De skulle hÀngt i taket i uterummet, men dÄ vi blev inne fick de vara pÄ glolvet istÀllet. Inte henne emot, hon tog uppdraget pÄ största allvar!
 
Vi Ät en fantastisk god smörgÄstÄrta! Receptet Àr frÄn Ica, samt att jag lade till en litet lager bestÄende av enbart Astrid & Apornas rökta l*x istÀllet för nÄgon paprikaröra de hade i sitt recept. 
 
Jag menar titta pÄ detta! TÄngkaviar, gurka och rödlök, fusklax som sagt samt en röra pÄ avokado och pepparrot. Den tog slut! 
 
Obligatoriska lyck-önskningar, gissningar och lekar sÄklart! Det var sÄ mysigt att lÀsa igenom alla önskningar pÄ kvÀllen sedan, och de hÀr ska sparas i en liten bok för alltid! 
 
Veganska citronmuffins och muuuumsig frostning!
 
Blivande mormor lyckades pricka in perfekta fĂ€rgen pĂ„ blommorna hon hade med sig, kolla detta! SÅ FINT!
 
Och vi Àr sÄ vÀldigt tacksamma för presenterna frÄn mormor och morfar, nu har vi verkligen ALLT.
 
I övrigt var det ett ihĂ„llande tema pĂ„ presenterna, alla har fattat galloppen med skogsdjur och dova fĂ€rger. Presenterna var bĂ„de secondhand, handmade och nytt. SĂ„ himla tacksam för allt! Det kommer en liten video frĂ„n dagen sĂ„ smĂ„ningom ❀