VITA FLUFFIGA DRÖMMAR


Som jag nämnt tidigare så blir jag alltid så inspirerad av boho chic stilen om våren och sommaren, jag skrev om det redan för två år sedan tillexempel. Jag vet inte vad det är, det är något med de här bilderna och de här plaggen som lägger sig som bomull runt själen och bara känns så avslappnat och härligt!

Jag har gett mig in på den här stilen tidigare vårar också, men jag har aldrig känt mig bekväm. Det finns ju verkligen SÅ mycket att inspireras av när det kommer till den här stilen och jag har inte hittat rätt tidigare, därav har det inte synts så mycket på bloggen. 

Bilder hittas på Instagram #bohochic. 

Nu tror jag att jag har hittat rätt! Jag har gått ut för hårt tidigare och köpt (fantastiska) blommiga, mönstrade och färgglada plagg, som har varit way utanför min comfortzone och gjort det svårt att kännas som mig. Jag brukar ju ha en färg, jag måste börja mjukare! Jag har några få vita spetsplagg i garderoben och jag älskar dem, och det är den samlingen som jag nu har valt att utöka inför våren och sommaren! 

Jag har redan köpt en del fantastiska grejer och plagg och mer är på väg hem, och jag känner mig verkligen så nöjd! Inte bara för att mina nya plagg är så himla fina, utan för att allt dessutom är handlat second hand. Så fort alla grejer har landat i garderoben så kommer en haul där jag kommer berätta mer hur jag har tänkt, jag hoppas ni kommer tycka den är kul att titta på!
#1 - - Dixi Wonderland:

Jag är besatt av bohemian. Mitt favorit märke är Free People! Dör för deras kläder :D Dock är det dyrt som fan. Spell har också underbara kläder men aj så dyrt!

Svar: Åh ja, så fina märken båda två! Brukar kika på tradera efter dessa, me de är för närvarande lite för dyra för mig även där. Men någon gång ska jag äga deras plagg! :D
Bunny