BYGG-KAOS


Här kommer en uppdatering från vårt bygg-kaos! Först och främst vill jag bara säga att jösses vilken härlig känsla det är att göra det här själv? Det har varit en sjävklarhet för oss att göra det här själva och det har under planeringen de senaste månaderna känts hur enkelt som helst.

Till vi satte igång i fredags. Jösses alltså, vi har tagit oss vatten över huvudet! Plötsligt viste vi varken ut eller in, upp eller ner eller fram och tillbaka. Vad tusan har vi gett oss in på! Sedan bara lossnade det och allt har flutit på så sjukt bra. Se bara vad vi har åstadkommit!
Fredag och lördag gick åt till att slita ut parkettgolv, mäta, rita, sudda och mäta om igen till vi äntligen kunde börja regla. Och regla om igen pga fel mått från början. Tillslut igårkväll så stod alla reglar på rätt plats! 

Idag körde vi vidare med att gipsa ena sidan av väggen. Det måste vara öppet på ena sidan till vi har haft hjälp av elektriker att dra elen säkert, det ska man ju inte göra själv! Helt plötsligt har vi flera stora rum! Så coolt! 

Att skruva upp gipsskivorna var enklare än vi trott och det tog oss inte alls lång tid, vi hann till och med regla upp nästa vägg idag också! När vi väl kom på knepen så har det verkligen varit enkelt och smidigt!

Imorgon ska vi gipsa även den här väggen som ska bli vår nya köksvägg, och sedan har vi en till liten halvvägg som ska upp. Sedan är det bara att vänta på elektriker så vi kan gipsa färdigt, och sedan ska det spacklas och fogas och putsas och målas och... 
#1 - - Anonym:

ALLTSÅ WOW!! Du är så jädrans bra! En riktig... förebild skulle jag säga :D

Svar: Oj! Vad snällt sagt! :D :D
Bunny

#2 - - jessica:

Asså, ni är såååå duktiga!!

Svar: TACK :D
Bunny

#3 - - Mirano:

Så jäkla bra jobbat alltså!

Svar: Tack! :D
Bunny