BYGG-KAOS


HÀr kommer en uppdatering frÄn vÄrt bygg-kaos! Först och frÀmst vill jag bara sÀga att jösses vilken hÀrlig kÀnsla det Àr att göra det hÀr sjÀlv? Det har varit en sjÀvklarhet för oss att göra det hÀr sjÀlva och det har under planeringen de senaste mÄnaderna kÀnts hur enkelt som helst.

Till vi satte igÄng i fredags. Jösses alltsÄ, vi har tagit oss vatten över huvudet! Plötsligt viste vi varken ut eller in, upp eller ner eller fram och tillbaka. Vad tusan har vi gett oss in pÄ! Sedan bara lossnade det och allt har flutit pÄ sÄ sjukt bra. Se bara vad vi har Ästadkommit!
Fredag och lördag gick Ät till att slita ut parkettgolv, mÀta, rita, sudda och mÀta om igen till vi Àntligen kunde börja regla. Och regla om igen pga fel mÄtt frÄn början. Tillslut igÄrkvÀll sÄ stod alla reglar pÄ rÀtt plats! 

Idag körde vi vidare med att gipsa ena sidan av vÀggen. Det mÄste vara öppet pÄ ena sidan till vi har haft hjÀlp av elektriker att dra elen sÀkert, det ska man ju inte göra sjÀlv! Helt plötsligt har vi flera stora rum! SÄ coolt! 

Att skruva upp gipsskivorna var enklare Àn vi trott och det tog oss inte alls lÄng tid, vi hann till och med regla upp nÀsta vÀgg idag ocksÄ! NÀr vi vÀl kom pÄ knepen sÄ har det verkligen varit enkelt och smidigt!

Imorgon ska vi gipsa Àven den hÀr vÀggen som ska bli vÄr nya köksvÀgg, och sedan har vi en till liten halvvÀgg som ska upp. Sedan Àr det bara att vÀnta pÄ elektriker sÄ vi kan gipsa fÀrdigt, och sedan ska det spacklas och fogas och putsas och mÄlas och... 
#1 - - Anonym:

ALLTSÅ WOW!! Du Ă€r sĂ„ jĂ€drans bra! En riktig... förebild skulle jag sĂ€ga :D

Svar: Oj! Vad snÀllt sagt! :D :D
Bunny

#2 - - jessica:

AssÄ, ni Àr sÄÄÄÄ duktiga!!

Svar: TACK :D
Bunny

#3 - - Mirano:

SÄ jÀkla bra jobbat alltsÄ!

Svar: Tack! :D
Bunny