VECKA 18


Den hÀr veckan har varit sÄ enormt annorlunda jÀmfört med mina senaste 10 veckor alltsÄ! WOW! Jag kÀnner mig som en ny mÀnniska!? Jag viste inte man kunde mÄ sÄ hÀr bra, haha! Jag njuter av att Àta mat (större delen av dygnet) och jag kÀnner mig pigg och alert liksom! 

Mornarna Àr fortfarande lite tuffa, det tar emot att Àta första mÄlet, men de flesta mornar har jag ÀndÄ lyckats hyfsat. DÀrför Àr jag sÄ enormt tacksam att nu nÀr jag börjar jobba 50% i nÄgra veckor sÄ har jag utrymme att göra det pÄ eftermiddagarna. Jag kÀnner mig hoppfull! 

Vad har den lilla Potatis-krabaten gjort den hÀr veckan dÄ? Kullerbyttor i mÀngder skulle jag vilja sÀga! I mÄndags sÄ kÀnde jag nÄgot som inte gick att ta miste pÄ, det dÀr var en fot! Jag har aldrig kÀnt nÄgot liknande i min mage och inte heller pÄ den platsen dÀr det plötsligt sprallade till, nÄgra centimeter under naveln liksom. Och sedan dess har samma kÀnsla Äterkommit flera gÄnger under dagen den hÀr veckan. Oftast i samband med mat. IgÄr blev det dansparty efter en delicatoboll. Det Àr min unge det!

Jag tror min kÀra sambo börjar bli lite lÀtt avundsjuk över att inte han kan kÀnna nÄgot Àn, men nu Àr det inte lÄngt kvar innan Àven han kan fÄ kontakt med lilla bebis via magen. LÀngtar sÄ mycket! SÄ mysigt nÀr han kommer och klappar pÄ magen, haha. SÄ fÄnigt men sÄ gosigt!
 
Bring it on week 19! KlÀnning frÄn Sellpy by the way, 15 kronor, hur bra? 
#1 - - Abra:

JĂ€ttemysigt, inte alls fĂ„nigt! ❀

#2 - - Denise Taylor:

Vet nÀr jag började kÀnna mig tös var det som att hennes kraft blev starkare och starkare för varje dag som gick. Första gÄngen visste jag inte om det var en inbillning men sen blev det ingen tvekan om det.

Min mamma var sÄ frustrerad över att det inte gick att kÀnna första sparkarna dÄ hon var hÀr nÀr det hÀnde :P

Svar: Det kÀndes liksom direkt vad det var för nÄgot!
Bunny