VECKA 18


Den här veckan har varit så enormt annorlunda jämfört med mina senaste 10 veckor alltså! WOW! Jag känner mig som en ny människa!? Jag viste inte man kunde må så här bra, haha! Jag njuter av att äta mat (större delen av dygnet) och jag känner mig pigg och alert liksom! 

Mornarna är fortfarande lite tuffa, det tar emot att äta första målet, men de flesta mornar har jag ändå lyckats hyfsat. Därför är jag så enormt tacksam att nu när jag börjar jobba 50% i några veckor så har jag utrymme att göra det på eftermiddagarna. Jag känner mig hoppfull! 

Vad har den lilla Potatis-krabaten gjort den här veckan då? Kullerbyttor i mängder skulle jag vilja säga! I måndags så kände jag något som inte gick att ta miste på, det där var en fot! Jag har aldrig känt något liknande i min mage och inte heller på den platsen där det plötsligt sprallade till, några centimeter under naveln liksom. Och sedan dess har samma känsla återkommit flera gånger under dagen den här veckan. Oftast i samband med mat. Igår blev det dansparty efter en delicatoboll. Det är min unge det!

Jag tror min kära sambo börjar bli lite lätt avundsjuk över att inte han kan känna något än, men nu är det inte långt kvar innan även han kan få kontakt med lilla bebis via magen. Längtar så mycket! Så mysigt när han kommer och klappar på magen, haha. Så fånigt men så gosigt!
 
Bring it on week 19! Klänning från Sellpy by the way, 15 kronor, hur bra? 
#1 - - Abra:

Jättemysigt, inte alls fånigt! ❤️

#2 - - Denise Taylor:

Vet när jag började känna mig tös var det som att hennes kraft blev starkare och starkare för varje dag som gick. Första gången visste jag inte om det var en inbillning men sen blev det ingen tvekan om det.

Min mamma var så frustrerad över att det inte gick att känna första sparkarna då hon var här när det hände :P

Svar: Det kändes liksom direkt vad det var för något!
Bunny