JAG JOBBAR IGEN!

 

Idag är jag inte längre sjukskriven på 100% - idag gick jag ner på 50%, det innebär att jag har varit och jobbat idag! På ett rätt så tomt kontor hängde jag i 3 timmar för att sätta mig in i min nya tjänst. Tjänsten jag anställdes för i januari är avklarad och alla i teamet har börjat gå över i nya tjänster. Låter lite flummigt kanske men nu måste jag helt enkelt lära mig något helt nytt! 
 
Just idag känns det bra att vara igång! Ovant förstås, men skönt att få utmana huvudet lite. Och så blir det ju fredag på riktigt! Vi firade med att köpa pizza på vägen hem då Mr Handsome kom och hämtade mig! Superduper mega gott! 

En av mina favorit pizzerior i Lund har mängder med olika veganpizzor! Jag är dock lite försiktig och tog en enkel variant med champinjoner på. Halva ligger nu och trängs med lille Potatis i magen, och jag längtar tills nästa hungervåg dyker upp så jag kan äta mer, haha! 

Så här fin kan en selfie bli när man blir distraherad, men så ser verkligheten ut haha! Det jag ville visa med bilden är att Ä N T L I G E N är det väder för solbrilla-frilla! Bästa solfrisyren am I right? Så härligt att bara swisch bort med håret smidigt med ett par glajor! Åh så fint att värmen är på väg! 
#1 - - Julia:

Solbrillafrilla <3 och nu blev jag megasugen på pizza!