UPPDATERING VECKA 35

 
Nu är jag trött. Det slog ner som en bomb i helgen. Känner mig liksom hungover. Trött, matt, har huvudvärk, mår illa samt har ont och är öm i kroppen. Allt är tungt. Jag frågade på min Instastory om det var vanligt att må så i slutet av graviditeten och jag har nog aldrig fått så många svar! Alla sade samma också; ja. 
 
Kroppen börjar göra sig redo inför förlossningen nu. Nu ska det inte vara kul längre. Man ska vilja skiljas från sin fantastiska mage. All ledig tid går åt till att antingen sova eller äta, eller tänka på att sova och tänka på att äta. 
 
Jag har varit riktigt långsam om mornarna nu. Jag är stel och tung i kroppen och det har hänt att jag har missat min anslutningsbuss till jobbet på grund av att jag har vaggat fram för långsamt haha. Och jag sover riktigt dåligt om nätterna, knappt alls faktiskt. Det känns som jag är uppe och springer 1 gång i timmen, är det inte till toaletten så är det till köket, haha.  
 

Nåja, håll ut, några veckor till ska du allt stanna där inne lille pluttebebis! Minst 3 till i alla fall. Sen kan du komma ut! 
#1 - - Malin:

Det är jobbigt på slutet det minns jag med. Men håll ut. Snart börjar äventyret!
Var beredd på att det kan bli v.37 eller 42... men jag lovar, det är värt all väntan !!