UPPDATERING VECKA 36

 
Rund om ansiktet och rund om magen. Huvudet gör ont. Kroppen gör ont. Magen gör ont. Att sitta gör ont. Att ligga gör ont. Att stå gör ont. Halsbrännan hänger kvar och illamåendet är back on track, och jag har kräkt 4 av 7 mornar. Slutfasen är här!
 
Jag funderar mycket på hur jag ska förhålla mig till bebis och sociala medier framöver. Jag vill inte vara en mamma-blogg. Mitt barns liv är inte mitt att dela med mig av på det viset, samt att jag inte finner det helt intressant heller. Barnet kommer ju finnas med i bloggen och på min youtube-kanal, men kanske i samma omfattning som Mr Handsome gör. Liksom i bakgrunden. 
 
Just nu är jag trött och jag har inte mycket energi över till annat än att tänka på gravidiet och förlossning. Men jag längtar verkligen till den här bubblan spricker lite. Vår nya vardag. Efter att träna och promenera, piffa i huset (ååååh renovering som startar snart igen!), att bli mer rörlig i mina outfits igen, börja planera vårt bröllop och att blogga mer. Om en ny typ av vardag men ändå min vanliga vardag. Jag vill inte att bebis ska ta över helt och göra mig och min blogg till något annat. 

Men det är förstås lätt att tänka nu, risken finns ju att den där bebisbubblan man hamnar i sen är svårspräckt, haha!
 
Magen vecka 37 (36+1)
#1 - - Mirano:

tbh känner jag nästan att det är lite respektlöst mot bebiserna/småbarnen när föräldrarna delar med sig av varje liten detalj i deras små liv. Att dela några bilder här och någon liten historia där då och då kan jag tycka är helt okej, men även när dem är sådär små bör dem ju rätten till sitt eget privatliv liksom, speciellt när dem är inte gamla nog att ens veta vad sociala medier är för någonting. Tänk sedan när dem växer upp och inser att i princip hela deras liv redan finns på internet liksom...

Det var lite mina tankar om det hela, men vad fan vet jag som "bara" har två katter.

Svar: Det är exakt så jag känner! Jag hade inte velat att mina föräldrar skulle delat allt om mig och min uppväxt. Nej nej fy! Så tacksam för att vi inte tillhör den generationen!
Bunny