LITEN SHOPPING HAUL FRÅN LONDON

 
Tanken med att Äka till London var inte för att shoppa. Tyckte ÀndÄ vi bÄda höll oss ganska bra om en jÀmför med vÄr förra London-resa. Men det blir alltid lite shopping i alla fall, tyvÀrr. Lite souvenirer och fina saker en inte kan fÄ tag pÄ hemma liksom. Jag tÀnkte jag skulle visa vÄra fynd i detta inlÀgget!

Kofta frÄn H&M, kuddfoddral frÄn Portobello market, likasÄ kylskÄpsmagneten. Smycken frÄn Accessorize.
 
Koftan köpte jag eftersom jag inte hade med mig nÄgon bra att bÀra pÄ Studio Tour, det blir ju ofta ganska kallt pÄ sÄna stora utstÀllningar. Koftan Àr en av mina favoriter frÄn H&M. Min svarta slÀngde jag i vintras pga sliten och trasig. Magneten kostande 3 pund och jag kunde inte lÄta bli den till vÄr magnet-samling. 
 
Vi gick förbi ett marknadsstÄnd med fantastiska tyger som kÀndes sÄ mycket brittisk landsbyggd. Vi pillade pÄ och pratade om alla. Det visade sig att sÀljaren var svenska sÄ vi kunde ju inte lÄta bli att köpa en till sist, den kommer göra sig sÄ vacker hÀr hemma. 30 pund kostade den, sÄ vÀrd!
 
PÄ flygplatsen kikade jag in lite i butikerna, sÄ som en gör för att fördriva tid. Hittade jÀttefina örhÀngen och sedan ett matchande halsband. Trivdes sÄ bra i grönt sÄ jag slog till, tror halsbandet kan bli fint till enfÀrgade stickade tröjor och vita oversize skjortor i höst!
 
En kan inte komma ifrÄn Harry Potter-land utan souvenirer. Strumporna köpte jag pÄ Primarks Harry Potter shop, det Àr sÄna dÀr gosia fuzzy socks som jag ser fram emot att mysa i under vintern. 
 
Anteckningsböckerna Àr köpta i WB studio tour gift shop, likasÄ trollstaven. Jag Àlskar att dekorera med vackra böcker och dessa gÄr ju i exakt vÄrt fÀrgval hÀr i vardagsrumet, det kommer bli sÄ vÀldigt fint. 
 
Trollstavsasken valde jag pÄ grund av fÀrgen. TÀnkte den skulle liva upp min nuvarande samling i svart, grÄtt och grönt nÀmligen. SÄ visade det sig vara unge herr Dumbledores trollstav han Àgde innan han fick tag pÄ FlÀderstaven. Score!