HÖST-DRÖMMAR

 
Idag är det riktigt ruskigt väder ute, det stormar så det mullrar i hela huset, solen och regnet går om varandra och små gula löv från vår stora björk virvlar förbi fönsterna. Den här årstiden alltså 🖤

Att jag som introvert har höst och vinter som favoritårstid är inte så konstigt. Alla förväntningar som knoppar på våren och hänger kvar i sommarluften försvinner och att stanna hemma invirad i en filt är plötsligt accepterat. Det blir mörkt, murrigt och kallt och stiltrenden med lager på lager fungerar som en skyddande rustning från omgivningen.
 
Bilder från weheartit/instagram.
 
Jag ser så mycket fram emot den här hösten! Vi har ett stort och fint vardagsrum och vår nya soffa är beställd och påväg denna veckan! Längtar efter att få sjunka ner i den. Ser också fram emot att äntligen få åka till IKEA och köpa mattor, förvaring och gardinstänger, att få inreda.
 
Och på tal om inredning så har jag köpt ny höst-inredning! Jag tycker om att dekorera efter säsong men har länge inte känt mig hemma i Jack-o-lanterns, dödskallar (jag vet, trodde inte heller det skulle hända) och min vanliga Halloween-dekor. Istället har jag i år klickat hem nya kuddfodral från Tradera, DIY projekt och sammets-pumpor. Jag ser så mycket fram emot den här hösten!
#1 - - Emm:

Underbart att läsa dina tankar om hösten. 👍🏻 älskar själv höst ❤🌻🍁

Svar: Höst är början på livet <3
Bunny

#2 - - Emma Engström:

Åh vad härligt att läsa! Hösten kan vara himla mysig ändå :D <3

Svar: Älskar hösten <3
Bunny

#3 - - Miss Naily:

Ja! Ska du göra pumpakuddar av sånt där sametstyg? Har länge vilat prova det, verkar väldigt enkelt och dom blir så snygga😀

Jag såg på Instagram att du följde många av dom kontona jag tipsa om på bloggen😀 Skönt att inte vara ensam om att följa en massa såna konton.

Svar: Jag har faktiskt köpt några, men skulle gärna göra egna så småningom! Måste ofta tafsa lite på en produkt för att komma på hur jag ska göra den själv :D
Hahaha känner mig helt tokig som gillar 1000 inlägg på höstlöv om dagen, but a girl got do do what a girl got to do haha!
Bunny

#4 - - Ajli Müller:

Guuud så himla peppigt det här var då :) SJälv är jag som bekant... inget fan.

Svar: Åh, jag hoppas du kommer till ro även med hösten någon dag <3
Bunny