EN NY RESA FRÅN PLATFORM 9 3/4


För en vecka sedan gjorde jag mig redo för avfÀrd mot Hogwarts.
 Som jag nÀmnt tidigare Àr detta nÄgot jag har vÀntat pÄ i flera flera Är, sedan jag lÀst den första boken vid 8 Ärs Älder har jag drömt om det hÀr ögonblicket. Att fÄ kliva ombord pÄ Hogwarts Expressen den 1:a september och pÄbörja ett nytt Àventyr, men att det skulle bli just detta Àventyret det hade jag inte förvÀntat mig. 
 

Jag hade min biljett redo, liksom mÄnga andra. Den hÀr dagen var det massvis med folk pÄ utstÀllningen. Inte sÄ konstigt, det Àr trots allt ett av de viktigare datumen i trollkarlsvÀrlden. Vi stÀllde oss i kö för att kliva ombord pÄ tÄget. Det hÀr Àr original lok och vagn som anvÀnts till filminspelningarna sÄ det kÀnns sÄ vÀldigt pirrigt och hÀftigt att vara ombord. Det Àr THE train liksom. 

Vi blir bÄda vÀldigt stressade dÄ vi har folk som trÀngs och vÀsnas omkring oss, vilket vi hade bland annat ombord pÄ tÄget. Mr Handsome sÄg ett litet utrymme dÀr han föreslog att vi skulle vÀja undan sÄ det stirriga sÀllskapet kunde gÄ om oss. Inte mig emot, vi svÀngde av och trÀngde oss in. Plötsligt stod han dÀr med en liten ask i handen och frÄgade mig om jag liksom Harry ville börja ett nytt Àventyr pÄ Hogwarts Expressen.  Han frÄgade om jag ville gifta mig med honom. 
 
Ja ja ja! SÄ mÄnga kÀnslor pÄ en och samma gÄng, stressen i kön av folkvimlet, glÀdjen över att vara pÄ tÄget, kÀnslan av att stÄ i ett trÄngt och mörkt utrymme fullstÀndigt överraskad och jag fick först inte fram nÄgot annat Àn "va??" innan jag hann bearbeta vad som hÀnde. SÄklart att jag vill gifta mig med honom!
 
Det hÀr Àr det mest perfekta, mysiga och romantiska frieriet jag kan tÀnka mig. Jag hade inte velat ha det pÄ nÄgot annat sÀtt! Jag har inte heller förstÄtt, misstÀnkt eller förvÀntat mig nÄgonting alls. Vilken fantastisk kÀnsla! NÀr vi landat lite i stunden och rÄkade titta ut genom ett av fönsterna i tÄget sÄ stod det folk utanför och vinkade och applÄderade, alltsÄ hur himla mysigt? Jag blir sÄ vÀldigt pirrig nÀr jag tÀnker pÄ det! 

Jag hoppas ni ser fram emot att se vloggen frĂ„n denna dagen, för jag lyckades faktiskt fĂ„nga ögonblicket med kameran. ÅhÂ đŸ–€
#1 - - Anonym:

oh my god, jag grÄter lite hÀr, pÄ riktigt!! <3 <3 <3 underbart!

Svar: <3 <3 <3
Bunny

#2 - - Ajli MĂŒller:

frÄn mig <3

Svar: <3 <3 <3
Bunny

#3 - - Mirano:

Men alltsÄ, grattis igen!! :D <3 Och bÀsta ringen nÄgonsin ju??? <3

Svar: BÀsta ringen! Han köpte den i gift-shoppen och jag hade noll koll?! Sneaky!
Bunny

#4 - - Anonym:

Men ÄÄhh vad drömigt!

Svar: BÀsta bÀsta <3
Bunny

#5 - - Saga:

Grattis! Detta Àr sÄ romantiskt att jag sitter hÀr och ler som en tok <3 SÄ drömmigt!

Svar: <3 <3
Bunny