VECKAN SOM GÅTT


Hej måndag och ny vecka! Den förra veckan försvann helt för mig, igår somnade jag av ganska tidigt så jag glömde bort detta inlägget. Vet knappt vad som hände förra veckan, ingenting tror jag. Jag har börjar skriva lite anteckningar i min kalender lite vad jag gör och hur jag mår för dagen, för jag tror jag kommer att gå lite vilse annars. Tur en tar så mycket foton i alla fall, för såhär har veckan sett ut:

I onsdags så fick jag en anledning att sminka mig för första gången sedan jag minns inte ens. Jag skulle åka på kbt-äventyr med Mami, vi åkte ut på köpcentrumet Nova som ligger här i Lund! Det gick bra och jag mötte en Sony-kollega 🖤

En supermegasöt liten highland cattle cow! Det har varit veckans favoritdjur, ville visa bara!

Lyxade till det lite i veckan och provade ny vegokrov från Peas of Heaven, valde chorizon och blev inte besviken!

Hur lyxigt att vi numera har den här solnedgången utanför vårt hus? 

Alltså kolla den här lilla minikaninen! Hon har äntligen gett efter och insett att det är ganska så nice att gosa! Nu kan man ha henne med sig i soffan hur länge som helst och klappa och pussa, hon knorrar nöjt precis som Wookie gör 🖤

Har mest pyst runt i min nya mjukisdress i veckan. Jag velade i flera veckor om det verkligen var värt att köpa den, och det enda jag känner nu är att jag borde ha köpt den för länge sedan! Från Boohoo. 

En bild jag tog på en middag en kväll... Minns inte varför eller vilken dag men nåväl... Jag äter mina grönsaker i alla fall!

Jag fortsätter tänka på färg. Vid varje nytt ljus kollar jag. Dessa gäller uterummet. Kan icke bestämma mig. 

Har letat som en galning efter denna sås som jag sett på sociala medier, och när jag sedan såg den i affären så fattade jag varför den har varit så svår att hitta. Den är ju PYTTELITEN! Det räckte typ till två portioner, den dyraste såsen någonsin. Tråkigt för den var väldigt god!

Den här bilden knäppte jag igårkväll då jag var på väg hem från mina föräldrar, klockan var då tjugo över sex på kvällen, hur himla jättemysigt att det är ljust på kvällen? 

Tittut säger Tofu när hon väntar på frukost på morgonen!