T O R S D A G

 
Hej torsdag, jösses vad du swishade förbi! DÄ har jag ÀndÄ inte gjort speciellt mycket idag, förutom det hÀr; 

Mami smsade igÄrkvÀll och frÄgade om jag ville följa med till Blomsterlandet, eh ja? SÄ hon hÀmtade upp mig 09:50 imorse och sÄ tutade vi in till stan. Hon skulle köpa nya knalliga blommor till trÀdgÄrden, medan hon letade efter dem tittade jag en stund pÄ min drömblomma att ha i trÀdgÄrden, Hortensia. 
 
Jag skulle inte köpa nÄgot annat Àn blomsterjord för att kunna plantera min lilla Monkey Mask snart, men jag kunde ju inte lÄta bli sÄklart. Jag köpte lite flÀtade korg-krukor samt ytterligare en gullranka! De kommer bli sÄ fina högst uppe pÄ kommande bokhyllan hÀr i vardagsrummet. Nu gosar alla vÀxterna pÄ vÄr lilla halvvÀgg. 
 
TÀnkte sedan spendera dagen ute i trÀdgÄrden men fastnade ett tag i uterummet tillsammans med en ledsen skata som flugit vilse dÀr inne. FÀrgÀves försökte den komma ut till sin kompis pÄ andra sidan glaset, det gÄr ju inte! Den var sÄ stressad och jag försökte locka ut den ur rummet, och min nÀrvaro gjorde ju inte saken bÀttre. Det Àr sÄ groteskt varmt hÀr ute mitt pÄ dagen och lillen flÀmtade högt av utmattning. Tillslut sÄ fÄngade jag den försiktigt i en kartong, sÄdÀr som en fÄngar bin och humlor. IstÀllet för papper som lock tog jag en kudde, mjukt och skönt. Sen bar jag försiktigt ut den och slÀppte ut den pÄ grÀsmattan. De bor hÀr i nÀrheten och spatserar ofta i vÄr trÀdgÄrd, just nu ocksÄ faktiskt, hoppas den kÀnner sig trygg fortfarande!
 
Eftermiddagen kvÀllen har jag tillagat min veganska skagen cheesecake till morgondagens midsommarlunch och sÄ har jag fÀrgat hÄrklÀmmor! Jag var sÄ besviken dÄ jag inte hittade en enda gul liten blomma att sÀtta i hÄret dÄ jag var pÄ stan igÄr, och sÄ hittade jag mina gamla vita smÄ blommor av en slump och fick för mig att prova fÀrga dem med gurkmeja! Det blev sÄ himla fint! 

Egentligen skulle jag ha spenderat kvÀllen inne i stan och aktivistat, men min mens kom nÄgra timmar tidigare Àn planerat och jag har spenderat kvÀllen i soffan med ipren och youtube. Blir alltid helt utslagen det första dygnet. SÄn himla otur i alla fall. Jag var riktigt pepp pÄ att aktivista idag. (TyvÀrr) sÄ kommer det fler gÄnger! 

Önskar er en trevlig midsommar om ni inte tittar in hĂ€r innan dess igen!
#1 - - Mirano:

Stackars lilla skata! Tur att den (med din hjÀlp sÄklart) lyckades komma ut igen till sist!

Svar: <3
Bunny