VECKAN SOM GÅTT

Den här veckan har det verkligen inte hänt mycket, det här har för övrigt inte varit en bra vecka. Jag har varit lite (ofrivilligt) uppstressad inför besöket av min sambos föräldrar här under slutet av veckan och jag har inte varit på topp. Jag tyckte att jag började se lite framsteg i mitt mående häromveckan, men den här veckan har visat att jag har en bra bit kvar. 

Så här har veckan sett ut i alla fall:
Först och främst har bloggandet blivit lidande för att min blogg har sett ut mest så här och jag inte har kunnat skriva och publicera inlägg. De inlägg ni har läst har varit tidsinställda.
Den fjärde februari är Världscancerdagen och jag postade ett litet inlägg angående det på min Instagram.
 
Under den enda dagen jag åkte till jobbet i veckan så passade jag på att aktivista lite i kollektivtrafiken.
 
Igårkväll hade vi tacokväll med alla våra föräldrar och avslutade hela kalaset med citroncheesecake ❤
 
Igår gjorde vi dessutom en liten utflykt till ett flygplansmuseum i Ängelholm. Det fanns ungefär åtta flygplan och en liten nallebjörn i en fallskärm. 
 
Här är en bild från kanske två somrar sedan ungefär. Jag har i veckan funderat på om jag ska klippa håret kort igen eller låta det växa ut igen? Just nu är det mitt emellan och jag kan verkligen inte bestämma mig. Hilfe bitte!
 
I veckan har SVT ställt sig tillsammans med GP på LRFs sida i debatten hurvida vi borde minska vår köttkonsumtion eller ej så jag blev extra glad då Nyhetsmorgon i TV4 tillagade tofu i lördagsmorse ❤

Det är inget speciellt med denna bilden förutom att jag älskar denna cheesecaken och vår nya planlösning!
 
Ganska tidigt på förmiddagen idag så körde Mr Handsome sina föräldrar till tåget och jag sjönk ner i soffan framför film efter film efter film och det är där jag har spenderat hela dagen. Jag är helt slut.

Jag är inte redo för nästa vecka men just på en söndag är det ju inte så mycket att göra åt, den kommer oavsett om man vill det eller ej!