VECKAN SOM GÅTT

 
Swoosh! sa det bara och sÄ var denna veckan förbi! Extra extremfort har det gÄtt den hÀr gÄngen. Men jag har hittat pÄ mycket denna veckan! Jag har anstrÀngt mig och provat nya grejer för att lindra Ängesten och kanske, kanske hÄller den pÄ att lÀtta lite för denna omgÄngen (peppar peppar).
 
SÄ hÀr har min vecka sett ut;

Jag andra hands-shoppade tidigare i veckan, och har ett proppfyllt inlÀgg pÄ vÀg upp pÄ bloggen med mina senaste fynd. Det dyker upp i veckan! 

I helgen har vi fortsatt jobba pÄ vÀggarna hÀr, efter ungefÀr 2 veckors uppehÄll. Slipa slipa slipa. HÄret Àr dammigt och grÄtt, huden Àr torr och frÀn - men vÀggarna Àr snart snygga! 
 
Att matsalen snart Àr klar betyder att nya möbler mÄste inhandlas! Eeek! jag vill ha ett fint vitrinskÄp i matsalen. Planen Àr att hitta ett i andra hand, och jag tar det hÀr skÄpet frÄn IKEA med mig dÄ jag letar. De bokhyllor vi redan har Àr HEMNES sÄ vore fint om det matchade om inte annat. 
 
Hur Àr vÀdret dÀr ni bor? Genom hela sommaren tycker jag att folk har gnÀllt över att sommaren inte satt igÄng Àn, Àven de som jag vet bor i nÀrheten av mig... jag undrar vad dessa mÀnniskor ser som "sommar"? Vi har ju haft mellan 20-30 grader hÀr och regn knappast av betydande vikt i flera veckor hÀr. Blir förbryllad, och nyfiken. 
 
Kisekattungarna har varit pÄ vift i nÄgra dagar, men ikvÀll dök de upp i rabatten igen, innan det blev full fart i hela vÄr trÀdgÄrd och nÀstan hela huset! De Àr sÄ gulliga sÄ det gör inget, de fÄr vara dÀr de vill. 
 
PÄ tal om gulligt, hÀr Àr en ekorre jag mötte pÄ vÀg till affÀren i veckan. 
 
Kanske det roligaste av allt; jag har köpt gardiner till vardagsrum och matsal! Titta hÀr va, de Àr i beige sammet! Ska bli oerhört spÀnnande att se hur de ser ut in real life. 
 
Okej, nu verkar det som att jag bara har köpt saker den hÀr veckan, och ja det stÀmmer faktiskt. HÀr Àr en bild pÄ en kjol jag köpte pÄ Tradera igÄr kvÀll. Med apor pÄ. Med kungakronor. Vet inte hur det gick till. 
 
Avslutar med en bild pÄ Wookie-cookie som Àr jÀtteglad dÄ han (och Tofu) fick besök av Annabanana i veckan. Vi tittade pÄ VÀnner och jag misslyckades med att baka smulpaj (glömde mjöl?!). Fin vecka!
 
#1 - - Mirano:

AlltsÄ, ibland kÀnns det som om svensken inte gör nÄgot annat Àn att klaga pÄ "den svenska sommaren". Ja, det regnar ibland, get over it liksom?? Det Àr ju knappast vÀrldens undergÄng (det Àr ju snarare mysigt), och som du sÀger har det ju varit varmt i flera veckor nu!

NÀr det kommer till just vÀdret den hÀr sommaren har jag faktiskt noll klagomÄl att komma med. ^^ <3

Svar: Tycker den hÀr sommaren har varit drömmig faktiskt! :O
Bunny