VECKAN SOM GÅTT

 
Swoosh! sa det bara och så var denna veckan förbi! Extra extremfort har det gått den här gången. Men jag har hittat på mycket denna veckan! Jag har ansträngt mig och provat nya grejer för att lindra ångesten och kanske, kanske håller den på att lätta lite för denna omgången (peppar peppar).
 
Så här har min vecka sett ut;

Jag andra hands-shoppade tidigare i veckan, och har ett proppfyllt inlägg på väg upp på bloggen med mina senaste fynd. Det dyker upp i veckan! 

I helgen har vi fortsatt jobba på väggarna här, efter ungefär 2 veckors uppehåll. Slipa slipa slipa. Håret är dammigt och grått, huden är torr och frän - men väggarna är snart snygga! 
 
Att matsalen snart är klar betyder att nya möbler måste inhandlas! Eeek! jag vill ha ett fint vitrinskåp i matsalen. Planen är att hitta ett i andra hand, och jag tar det här skåpet från IKEA med mig då jag letar. De bokhyllor vi redan har är HEMNES så vore fint om det matchade om inte annat. 
 
Hur är vädret där ni bor? Genom hela sommaren tycker jag att folk har gnällt över att sommaren inte satt igång än, även de som jag vet bor i närheten av mig... jag undrar vad dessa människor ser som "sommar"? Vi har ju haft mellan 20-30 grader här och regn knappast av betydande vikt i flera veckor här. Blir förbryllad, och nyfiken. 
 
Kisekattungarna har varit på vift i några dagar, men ikväll dök de upp i rabatten igen, innan det blev full fart i hela vår trädgård och nästan hela huset! De är så gulliga så det gör inget, de får vara där de vill. 
 
På tal om gulligt, här är en ekorre jag mötte på väg till affären i veckan. 
 
Kanske det roligaste av allt; jag har köpt gardiner till vardagsrum och matsal! Titta här va, de är i beige sammet! Ska bli oerhört spännande att se hur de ser ut in real life. 
 
Okej, nu verkar det som att jag bara har köpt saker den här veckan, och ja det stämmer faktiskt. Här är en bild på en kjol jag köpte på Tradera igår kväll. Med apor på. Med kungakronor. Vet inte hur det gick till. 
 
Avslutar med en bild på Wookie-cookie som är jätteglad då han (och Tofu) fick besök av Annabanana i veckan. Vi tittade på Vänner och jag misslyckades med att baka smulpaj (glömde mjöl?!). Fin vecka!
 
#1 - - Mirano:

Alltså, ibland känns det som om svensken inte gör något annat än att klaga på "den svenska sommaren". Ja, det regnar ibland, get over it liksom?? Det är ju knappast världens undergång (det är ju snarare mysigt), och som du säger har det ju varit varmt i flera veckor nu!

När det kommer till just vädret den här sommaren har jag faktiskt noll klagomål att komma med. ^^ <3

Svar: Tycker den här sommaren har varit drömmig faktiskt! :O
Bunny