RENOVERINGEN - SAMMANFATTNING

 
Idag har jag spenderat 3 timmar med att slipa det sista pĂ„ vĂ€ggarna i vĂ„rt blivande matsal. Imorgon ska jag grundmĂ„la rummet! WEEO WEEO WEEO ÄNTLIGEN! TĂ€nkte det kunde vara kul att se en sammanfattning av hur arbetet har gĂ„tt, det finns ju att se lite varstans i bloggen samt pĂ„ min youtube-kanal, sĂ„ detta Ă€r kanske mest för min egen skull sĂ„ jag slipper scrolla runt.

Det finns inte sÄ mÄnga bra bilder frÄn nÀr vi flyttade in, det Àr en miss frÄn min sida för jag hann inte med att tÀnka pÄ det (stresshjÀrna som precis gÄtt in i vÀggen utan att veta om osv osv) men sÄ hÀr sÄg det ut dÄ vi började riva.


Vi rev en korridor som tidigare Àgare lÀmnat kvar dÄ hen gjorde sin renovering, att öppna upp 3 rum till 1 stort! Stort och rymligt men helt omöblerbart sÄ det fanns inte pÄ kartan att det skulle förbli sÄ. Under 5 mÄnader ritade vi, tÀnkte vi, skissade vi och prototyp-möblerade med bokhyllor till vi hittade vÄra rum. DÄ rev vi den meningslösa korridoren!
 
NÀsta steg var tyvÀrr att riva och slita ut sÄ mycket som möjligt. Gammalt golv och gamla tapeter. NÄgot vi kanske skulle ha tittat nÀrmre pÄ dÄ vi var pÄ husvisningen, men det Àr lÀtt att vara efterklok. Vi trivdes inte med strukturen pÄ tapeterna, dessutom var det inte ens samma typ av tapet pÄ alla vÀggarna i rummet. Kaos. 
 
TvÄ nya vÀggar byggdes upp, den hÀr vÀggen som delar det hÀr gigantiska rummet pÄ hÀlften, och Àven en vÀgg i andra Ànden av rummet som klipper av det L-formade rummet, den ska ge utrymme till ett större kök, men mer om det i framtiden. 
 
Och nu Àr allt spacklat, slipat, putsat och klart! Imorgon ska det grundmÄlas vitt och innan veckan Àr slut hoppas jag att den vackra grÄ fÀrgen sitter dÀr den ska och matchar vardagsrummet. Det ska bli sÄ skönt att den hÀr stora delen av huset blir ett hem, Àntligen!
 
Nu ska jag pusta ut i soffan och se Morden i Midsommer, dags att squeeza ut det sista av sommaren. 
#1 - - Ajli MĂŒller:

Mycket bra slitet! Hoppas att allt blir precis som ni tÀnkt er :)

Svar: Åh, det blir bĂ€ttre faktiskt! :D
Bunny

#2 - - Mirano:

HjÀlp, vilket slit! HÀr sitter vi och drar oss för att tapetsera/mÄla om hallen, höhö!