TUESDAY THOUGHTS

Så himla fort dagarna går helt plötsligt! Det kändes som att dagarna släääpade sig fram i Berlin, och nu när jag är hemma och ledig och hellre hade sett dem göra det så går de way to fast! Vi har kämpat på med lägenheten sedan i lördags. Vi har målat om sovrummet så att nu hela rummet (inklusive tak) har samma vita nyans och sedan börjat packa ner och städa undan resten av lägenheten inför fotografering som ska ske på torsdag! 
 

Jag är inte alls nöjd. Jag känner mig så kluven inför alla rum. Ingenting matchar eller ser bra ut. Hur har jag tänkt när jag har köpt alla dessa saker? Varför har jag köpt alla dessa saker? Det känns som att den röda tråden inte finns... Jag längtar så mycket till huset och till att liksom få börja om. Jag är trött på så mycket saker. På sättet jag inreder på bara för att jag alltid har gjort så. Så mycket saker jag ska skänka bort och sälja. Bort med gammalt in med nytt!

Alla ytor har blivit dammade och organiserade. Vi har sållat bland alla pinaler så att folk själva ska kunna få en idé om vad de vill ha de olika rummen till. Vi möblerade om i köket genom att ställa bordet åt andra hållet för att få det att se större ut, varför har vi inte haft det såhär alltid? Jag plockade ner gardiner i vår garderob och vips blev rummet ljusare och så mycket större! Vi har även plockat ner projektor och projektorduk från vardagsrummet. Det ser lite knasigt ut med en soffa riktad mot en vägg utan att det finns något att titta på, men men, rummet blev så himla mycket större och det handlar som sagt om att visningsspekulanter ska bilda sig en egen tanke om lägenheten! 

Jag känner mig lite lugnare än vad jag gjorde förra veckan. Vi har verkligen fått mycket gjort. Jag har fortfarande en hel del ångest men jag vet att många frågor som generar all denna ångest kommer att bli besvarade innan veckan är slut. Idag ska jag fokusera på de sista detaljerna, inte ångesten. Jag ska städa balkongen från sommarens nu döda växter, samt alla övriga döda växter i lägenheten och skriva lista på vad jag ska köpa för nya imorgon. Listor är bra. Därefter ska jag bara mysa ihop mig i sängen med en kopp té, titta på film och tillåta mig att slappna av och strunta i allt en stund. Imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen. 
#1 - - Annaaaanas:

Jag tycker det ser fint ut på bilderna! Men jag förstår så klart att du längtar till att få börja om på ett nytt ställe ;D Det gör jag på ett sätt också, även fast jag älskar min lägenhet.

#2 - - Mirano:

Jag tycker också det ser fint ut på dina bilder, men jag förstår absolut hur du känner och tänker! Sitter ju själv här i en lägenhet som är inredd med på både det ena och det andra, helt galet egentligen, men å andra sidan är det väl sånt här som gör ens hem unikt? ^^

Sen får du inte glömma att du ser fler "fel" än vad potentiella köpare gör, eftersom du vet hur det brukar se ut och hur du egentligen vill ha det. Dem ser ju bara ett inrett och välstädat hem liksom, if that makes any sense?