T O R S D A G

Min hjärna går på högvarv just nu och lämnar ingen energi över till annat och ingen ro. Jag prickar av saker på mina listor men tror inte det kommer lugna sig förän allt är överstruket. Det är så galet att så många olika saker har hopat sig exakt samtidigt. Så helt spridda grejer, alla med vars en slags sinnesstämning. Min HSP kropp går bananas just nu. 

Idag kunde jag stryka över fotografera lägenheten. Äntligen. 
Imorgon kommer jag kunna stryka över det här jobbiga som jag har pratat om nu ett tag. Möte med min chef.
Och när helgen är slut kan jag stryka ytterligare en sak från min lista, något som jag också kommer berätta mer om först då det är klart.

Jag behöver bara att allt lugnar ner sig. Att jag hinner andas mellan alla grejer som ska göras. Behöver en sak att se fram emot, planera inför och längta efter. Behöver ett inflyttningsdatum till huset tror jag. 

Idag fick jag en liten mini-paus från allt då jag mötte upp Annabanana för fika på stan! Fullt fokus på bröllopsdekorationer haha, det är vad jag behöver. Sätt mig i terapi-arbete Anna! 

Skämt och sido, det var så himla skönt att ta en paus. Jag känner mig lugn trots mötet som väntar imorgon. Jag kan inte göra något för att påverka utgången ändå, det är inte värt att oroa sig över det. Det som sker det sker. 

Åh vad ni ser fram emot att jag slutar skriva så kryptiska inlägg haha! Sorry darlings! Jag är snart tillbaka!
#1 - - Annaaaanas:

Hoppas du ser fram emot bröllopet också ^_^
Bra att jag kunde ge dig lite glädje och något annat att tänka på, för en liten stund i alla fall. Terapi-arbete, ska bli ;)

Svar: Ser mycket fram emot bröllopet <3
Bunny

#2 - - Ajli Müller:

Visst är det hemskt när "att-göra-listan" innehåller saker du inte själv kan kontrollera.

Hoppas verkligen att det du snart kan skriva om lyfter oket från dig <3

Svar: <3
Bunny