IN BERLIN: THE VEGETARIAN BUTCHER

Update frÄn ett crazy Berlin! HÀromkvÀllen letade vi i en eeeevighet efter ett stÀlle i nÀrheten som inte var uppbokat, löjligt dyrt samt kunde erbjuda mat till alla oavsett diet. Det gick sÄdÀr, och efter en halvtimme Äkte vi ivÀg till Der Vegetariche Metzger för att kolla lÀget, med Hummus & Friends som en back up plan. Men som ni kan se sÄ stannade vi hos den vegetariske slaktaren! 

Man kunde vÀlja bÄde vegetarisk och vegansk mat, och det var sÄ otroligt gott! Alla blev mindblown liksom! Det var ett pyttelitet stÀlle, vi var ungefÀr tre sÀllskap som fick plats dÀr inne Ät gÄngen och det var kanske inte vÀrldens mysigaste lokal, men maten vÀgde verkligen upp! Jag Ät en vegan Pulled Beef Burger, tre ur mitt sÀllskap tog vars en Probierplatte, det vill sÀga en talrik av allt möjligt, och den fjÀrde personen valde veganska chili cheese fries. TvÄ gÄnger. 

Jag vill verkligen rekommendera stĂ€llet! Ska ni till Berlin sĂ„ lĂ€gg det pĂ„ minnet. Billigt, smidigt och gott! Är det fint vĂ€der sĂ„ finns det massa sittplatser ute! ^_^
#1 - - Annaaaanas:

SĂ„ gott det ser ut :D