F R E D A G : äntligen hemma

Hej vänner, hur är det? Det är fredag så jag tänker att det mest är tiptop! Jag kom hem från Berlin igår och jag är så lättad över att äntligen vara hemma. Jag älskar ju detta jobbet och dessa resorna egentligen, men den här resan har varit så jobbig.

Den tog plats mitt i en period fylld av ångest och stress och har väl på något sätt gjort att jag är väldigt nära den där läskiga väggen som man så ofta hör talas om. Den senaste veckan har jag befunnit mig i en ständig panikattack. Jag har fruktansvärd ångest och alla möjliga fysiska besvär man kan tänka sig. Min kropp orkar inte. Jag orkar inte. Jag vet varken ut eller in just nu. 
 
Jag är hemma och ledig från jobbet idag och det känns så skönt. I helgen ska vi fixa en massa inför försäljning av lägenheten och sedan ska jag ta ledigt från jobbet på måndag och tisdag också, så att jag i lugn och ro kan pyssla med det som behövs inför fotografering och visning. Jag har ändå inget att göra på jobbet förrän på onsdag, och jag vet inte ens hur min framtid på jobbet ser ut förrän om en vecka. Jag vill helt enkelt inte vara där om jag inte kan sysselsätta mig.
 
Jag vet att min blogg är skittrist just nu, men sådant är livet med ångest. Skittrist. 
#1 - - Abra:

Jag hopppas att du ser själv hur otroligt STARK du har varit i Berlin. Som har kämpat med så mycket ångest, och panikångest ocj allt som tillkommer. Ändå har du jobbat järnet(antagligen med ett leende) och gjort allt! Du är så himla stark! Men det är väldigt starkt att lyssna på sin kropp och ta ledigt också som du ska göra. Du är superwoman!! Hoppas ångesten börjar lätta mer nu när du är hemma. ❤️

Svar: Vet inte vad jag ska säga ❤️
Bunny

#2 - - Ajli Müller:

Jag håller med #1, Abra.

#3 - - sarah:

fin bild

#4 - - Annaaaanas:

Jag hoppas verkligen att du kan varva ner och må bättre snart! Hoppas även att jag kan lyckas få dig att må bättre på vår fika <3 Jag ser ofta dig som den starka så hatar att se dig må dåligt!

#5 - - Mirano:

<3