M Å N D A G

Imorse vaknade jag vid sju och sedan var jag uppe och gjorde kanelgranola för att äta till frukost. Ofrivillig housewife liksom. Den blev himla god ihop med äpple och kanel oat-gurt i alla fall! 

Förmiddagen spenderades sedan framför min nya dator, med inspobilder inför huset. Va fasen kan inte den här lägenheten bli såld nån gång så vi kan få alla flyttdatum och grejer klart? Vill börja planera och köpa inredning och sådant kul ju!
 
På eftermiddagen senare snörade jag på mig nya boots och gav mig ut på stan. Jag köpte en chailatte och spatserade sedan bort till Adecco kontoret för att ha ett litet möte om vad som händer med mig nu och inför nya uppdrag liksom. Känns både bra och dåligt. Jag är så förvirrad just nu - vem är jag utan Sony?
 
Hur som helst så är jag inbokat att hoppa in i någon form av reception imorgon och på onsdag då ordinarie person är sjuk. Ångesten är total. Jag vill ut på ett långt uppdrag på ett arbete där jag slipper träffa folk, men men, a girl gotta work. Får göra det bästa av det helt enkelt. 

Jag hoppas verkligen att jag kan sova något ikväll. Uuuuwh, jag vill bara vara på Sony. 
(så lessen haha)
#1 - - iseedee:

Vad gott med hemmagjord granola! ambitiöst! =)

Svar: Det var inte så ambitiöst haha! Kan dela receptet! :D
Bunny