WHATS UP W E D N E S D A Y

Hej kompisar! Det har vist gÄtt en liten stund sedan jag bloggade senast, insÄg jag idag. Det har varit lite stressigt och jobbigt med flytt pÄ jobbet och sedan en massa saker att hinna med efter jobbet, att jag inte orkat tÀnka pÄ annat i denna vÀrme som jag ska klara av ihop med pms. Det har varit mycket Ängest och oro i hela kroppen de senaste dagarna. Avskyr pms. SÄ otroligt mycket. Ofrivillig men behövd bloggpaus. 
 
Bloggen Àr viktig för mig för det Àr sÄ oerhört skönt att kunna skriva av sig sina tankar, men ibland behöver man att inte fÄ tÀnka ocksÄ. Idag blir det ingen Vegan Wednesday för jag mÄste samla ihop mig liksom.

Vad har ni gjort idag? Det kÀnns sÄ konstigt med en ledig dag mitt i veckan, men jag tror att jag har tagit tillvara pÄ den bra! Jag tog en lÄng sovmorgon och gjorde sedan ingenting tills jag Äkte in till stan för att möta Lillasyster och hÀnga nÄgra timmar pÄ stranden. Den hÀr lilla vampyren gillar solen!

Packade ner en Matcha Latte, citron BCAA, en massa vattenmelon och lite rawchoklad, badade i solkrÀm och trippade sedan in till stan. PÄ bilderna ser det ut som det var nÀstan tomt pÄ stranden men det kan jag sÀga er att det var det inte! En röd dag i strÄlande solsken = fullpackat pÄ stranden!

Men det var nice! Vi snackade skit, Ät vattenmelon och lyssnade pÄ Beyonce Coachella och hade det gött liksom! Nu Àr jag hemma igen och har Àtit middag och ska ta mig en efterlÀngtad dusch, sedan ska jag varva ner och pyssla med datorn. Klockan Àr redan sju pÄ kvÀllen. Bara att stÀlla om och kliva upp klockan fem imorgon. Puh!