T I S D A G OCH T A N K A R

 
Jag såg den här videon på Facebook nu imorse, det är The Save Movement som har laddat upp den. Skåne Pig Save är en del av the Save Movement och det är via dem vi gör alla våra vigiler vid Sveriges slakterier. Det känns som en evighet sedan jag var på mina vigiler, men nu blev det så himla nära när jag såg den här filmen. Det gör så jävla ont i mig. Ser ni den här lilla griskultingen? De ligger på ett hårt betonggolv på kö i slakteriet, och allt den vill är att gosa. Tydligen så somnade den till där en stund.

Frågan jag ställer mig varje dag är hur kan man äta djur? Än mer, hur kan man döda dem? Är det lättare att göra det efter deras små kroppar har fallit ihop medvetslösa efter gasningen, är det lättare att låtsas om att de ej är vid liv då man skär halsen av dem? 

Idag är mina fina vänner på Skåne Pig Save åter på plats utanför slakteriet och håller en fredlig protest. Jag önskar jag kunde vara där, även om jag mest önskade att det inte alls skulle behövas förstås. Så här såg det ut senast jag var där, om ni inte har sett den videon, jag kommer inte ihåg om jag har delat den här på bloggen eller ej. 

Jag är på kontoret och räknar earbuds, men jag är med dem i tanken där ute i värmen. Jag hoppas det går bra och att de inte får träffa så många djur, det betyder att inte så många dödades just idag. 
#1 - - Mirano:

Människor är monster, vi bara tar och tar och tar, och ger blanka fan i vem som lider på grund av våra handlingar. Vi kan inte ens vara snälla mot vår egen art liksom. Hur blev det såhär fel?

Mvh
Bitter-Alice

Svar: Verkligen :(
Bunny