VECKAN SOM GÅTT

Egentligen finns det inte så mycket att berätta, för det mesta (det vill säga allt) av mitt fokus har legat på jobb, kaniner och flytt; men såhär har min vecka sett ut ungefär:

Jag har bondat så mycket med min lilla kille den här veckan och det har varit så mysigt! Han har legat i sängen hos mig då jag har jobbat, en kväll floppade han till och med! Kaniner gör det enbart då de känner sig trygga och det har aldrig hänt i vår närvaro tidigare på det här sättet, ofast så hittar man dem på golvet på sina mysplatser floppade, men inte hos oss, jag blev helt varm i hjärtat!
 
Vädret har varit helt fantastiskt mysigt större delen av veckan i alla fall.
 
Det här lilla busfröet, som föresten hade superfina provsvar och förhoppningsvis är helt frisk och bara lite koko, har hjälpt mig att packa hela veckan! Superkul att kolla vad som finns i alla påsar och hoppa ner i all flyttkartonger!

I veckan var jag och åt lunch med mina fd kollegor på Sony! SOM JAG SAKNAT DOM! Det var en lunch för att fira en 50-årig födelsedag och det var helt hysteriskt mysigt. Trots att de gått exakt 2 månader sedan vi senast sågs så kändes det som igår! Tog inga bilder under lunchen men tydligen tog jag en bild i den tuffa hissen ner till tåget?
 
Jag har väntat och väntat och väntat och väntat och äntligen har de julpyntat delar av kontoret! Det är såå mysigt och fint och på eftermiddagarna spelas det julmusik från högtalarna!
 
Det är dock ingen vidare julstämning här hemma förstås... allt är nedpackat och undanstoppat. Men lite glitter har allt smitigt undan!
 
Och alla kvällar har slutat ungefär såhär, nästan hela familjen samlad framför TVn. Alla utom lilltjejen, för hon är en strong och independent woman haha!
#1 - - Mirano:

Men vad skönt att han verkar må bra trots allt!
Och det ser väldigt tjusigt ut med era julpyntade flyttkartonger, haha!