VECKAN SOM GÅTT

Egentligen finns det inte sÄ mycket att berÀtta, för det mesta (det vill sÀga allt) av mitt fokus har legat pÄ jobb, kaniner och flytt; men sÄhÀr har min vecka sett ut ungefÀr:

Jag har bondat sÄ mycket med min lilla kille den hÀr veckan och det har varit sÄ mysigt! Han har legat i sÀngen hos mig dÄ jag har jobbat, en kvÀll floppade han till och med! Kaniner gör det enbart dÄ de kÀnner sig trygga och det har aldrig hÀnt i vÄr nÀrvaro tidigare pÄ det hÀr sÀttet, ofast sÄ hittar man dem pÄ golvet pÄ sina mysplatser floppade, men inte hos oss, jag blev helt varm i hjÀrtat!
 
VÀdret har varit helt fantastiskt mysigt större delen av veckan i alla fall.
 
Det hÀr lilla busfröet, som föresten hade superfina provsvar och förhoppningsvis Àr helt frisk och bara lite koko, har hjÀlpt mig att packa hela veckan! Superkul att kolla vad som finns i alla pÄsar och hoppa ner i all flyttkartonger!

I veckan var jag och Ät lunch med mina fd kollegor pÄ Sony! SOM JAG SAKNAT DOM! Det var en lunch för att fira en 50-Ärig födelsedag och det var helt hysteriskt mysigt. Trots att de gÄtt exakt 2 mÄnader sedan vi senast sÄgs sÄ kÀndes det som igÄr! Tog inga bilder under lunchen men tydligen tog jag en bild i den tuffa hissen ner till tÄget?
 
Jag har vÀntat och vÀntat och vÀntat och vÀntat och Àntligen har de julpyntat delar av kontoret! Det Àr sÄÄ mysigt och fint och pÄ eftermiddagarna spelas det julmusik frÄn högtalarna!
 
Det Àr dock ingen vidare julstÀmning hÀr hemma förstÄs... allt Àr nedpackat och undanstoppat. Men lite glitter har allt smitigt undan!
 
Och alla kvÀllar har slutat ungefÀr sÄhÀr, nÀstan hela familjen samlad framför TVn. Alla utom lilltjejen, för hon Àr en strong och independent woman haha!
#1 - - Mirano:

Men vad skönt att han verkar mÄ bra trots allt!
Och det ser vÀldigt tjusigt ut med era julpyntade flyttkartonger, haha!