DAGEN VI FICK NYCKLARNA

Vilken dag! Hela dagen har verkligen gÄtt i 190 och innan vi viste ordet av sÄ satt vi dÀr i bilen utanför huset som nu Àr vÄrt. Vi Äkte förbi idag (tvÄ gÄnger pga förvirrade stresshjÀrnor haha) för att lÀmna av lite krukvÀxter och lampor för att frigöra lite flyttlÄdor sÄ att vi kan packa klar resten av lÀgenheten. 

Vilken mÀrklig kÀnsla det Àr att lÄsa upp en ytterdörr som inte Àr ens egen? Det Àr samma nÀr man flyttar in i ny lÀgenhet ocksÄ tycker jag. Man bara kliver in i vad som kÀnns som nÄgon annans hem. Först sÄ kÀndes det verkligen sÄÄ konstigt och vi gick runt och tittade i alla rummen i huset. Andra gÄngen vi klev in kÀndes det lite bÀttre, haha! 

Eftermiddagen spenderades sedan med att försöka packa det sista. Det finns liksom en grÀns dÀr man inte kan packa mer? Nu kÀnns det som att vi inte kommer lÀngre utan typ bara flyttar runt saker överallt i lÀgenheten istÀllet! Det fÄr vara som det Àr, nu Àr det dags att varva ner och sova, imorgon dundrar flyttfirman in hÀr klockan Ätta! SÄ taggad pÄ att bli fÀrdigflyttad!

 
#1 - - Mirano:

Nog för att vi ocksÄ flyttar om ett par dagar, men jag Àr sÄ avundsjuk!! Vill bara fÄ det överstökat, haha!

Svar: Det gÄr fort! :o
Bunny