DAGEN VI FICK NYCKLARNA

Vilken dag! Hela dagen har verkligen gått i 190 och innan vi viste ordet av så satt vi där i bilen utanför huset som nu är vårt. Vi åkte förbi idag (två gånger pga förvirrade stresshjärnor haha) för att lämna av lite krukväxter och lampor för att frigöra lite flyttlådor så att vi kan packa klar resten av lägenheten. 

Vilken märklig känsla det är att låsa upp en ytterdörr som inte är ens egen? Det är samma när man flyttar in i ny lägenhet också tycker jag. Man bara kliver in i vad som känns som någon annans hem. Först så kändes det verkligen såå konstigt och vi gick runt och tittade i alla rummen i huset. Andra gången vi klev in kändes det lite bättre, haha! 

Eftermiddagen spenderades sedan med att försöka packa det sista. Det finns liksom en gräns där man inte kan packa mer? Nu känns det som att vi inte kommer längre utan typ bara flyttar runt saker överallt i lägenheten istället! Det får vara som det är, nu är det dags att varva ner och sova, imorgon dundrar flyttfirman in här klockan åtta! Så taggad på att bli färdigflyttad!

 
#1 - - Mirano:

Nog för att vi också flyttar om ett par dagar, men jag är så avundsjuk!! Vill bara få det överstökat, haha!

Svar: Det går fort! :o
Bunny