DAGEN VI FICK ETT NYTT HEM

Hejdå lilla lägenheten! Tack för dessa 3 år!

Nu bor vi här! I ett hus som är dubbelt så stort som vår lägenhet, i byn jag är uppväxt i och som jag lovade mig själv att aldrig bo i igen då jag flyttade härifrån för fem år sedan. Nåväl, det finns värre saker man lovat sig själv som man kan bryta än detta, tycker jag.

Vi sov första natten i huset natten till idag, på vår madrass som ligger direkt på golvet då vår sängstomme inte gick att få ut hel och monterad från lägenheten. Till middag åt vi smörgåsar som vi fick åka och handla ingredienser till på Ica klockan 20:30 på kvällen. Ändå skönt, jag vill anpassa mig till läget först innan jag behöver springa in i folk jag kände en gång i tiden haha

Imorse tog vi en gemensam promenad genom byn till bussen som skulle ta oss in till stan (Lund) och sedan vidare till Malmö. Liten omställning för mig, större omställning för min sambo. Vi vänjer oss!

Hur det känns? Jag vet inte? Då vi besökte huset första gången i måndags var det såå konstigt. Att bara låsa upp dörren och promenera omkring i någon annans hus! Men nu då våra möbler och grejer är här, om än huller om buller, så känns det rätt så bra faktiskt. Konstigt, men bra. Ingen ångestklump i magen i alla fall! 

Jag har vloggat de senaste dagarna så för den som är nyfiken kommer en video snart! Kan ej lova stabil uppdatering här i övrigt, jag är upptagen med att leta upp vart jag packat ner alla mina kläder, haha! Följ mig på Instagram om ni är supernyfikna! (who am I kidding?)

Idag är jag på jobbet, och jag har verkligen prickat in en bra vecka att flytta i, det är såå lugnt här. Första lugna stunden sedan jag började jobba här, haha. Vi ska promenera bort till Rusta på lunchen och sedan köpa med oss sushi tillbaka. Lugnt och skönt. 
#1 - - Maria :

Vill se massa husbilder och bli avundsjuk! Så slipper jag tänka på en massa jobbigt! //Maria@zombiebittenkitten

#2 - - Maria :

Vill se massa husbilder och bli avundsjuk! Så slipper jag tänka på en massa jobbigt! //Maria@zombiebittenkitten

Svar: Ska göra mitt bästa! :D
Bunny

#3 - - Maria :

Vill se massa husbilder och bli avundsjuk! Så slipper jag tänka på en massa jobbigt! //Maria@zombiebittenkitten

#4 - - Mirano:

!!!! :D

(Jag är för trött för ord just nu, hahaha)

#5 - - Ajli Müller:

Jag ska kolla ikapp! Åh, du har ett hus. Herregud..! Snart kommer den där "någon annans hus"-säkert försvinna.

Jag adopterade min lägenhet sekunden jag fick nyckeln. Jag bara ÄÄÄÄLSKAR att ha ett nytt hem, njuuuuter!

Svar: Häääärligt! Längtar att se mer på bloggen så småningom! :D
Bunny