T O R S D A G

FĂ€rgen gul gör saker kul sĂ„ hĂ€r stĂ„r jag med ett fejk smile. Är stressad och har Ă„ngest och blir Ă€nnu mer stressad över att ha Ă„ngest över saker jag inte kan pĂ„verka. VĂ€rmen gör att jag inte orkar röra mig och Ă„ngesten gör att jag inte kan andas. Jag orkar inte med att trĂ€na regelbundet i den hĂ€r vĂ€rmen vilket ocksĂ„ ger mig Ă„ngest, och jag kĂ€nner mig ur form i hela kroppen, huvud axlar knĂ€ och tĂ„r liksom. Helt utan kontroll.

Jag orkar inte med 30 graders vÀrme lÀngre! Det var kul ett tag men jag vet inte hur jag ska leva som vanligt i den hÀr vÀrmen? Med allt man ska göra liksom, jobba, trÀna, socialisera sig, stÀda och laga mat. Jag kommer inte ihÄg senast jag Ät ordentlig mat, det enda jag Àter Àr typ glass och smoothies.

Jag vet att det inte hjĂ€lper att klaga. VĂ€dret Ă€r vad vĂ€dret Ă€r, men jag saknar min energi! Det Ă€r SÅ mycket som pĂ„gĂ„r just nu och det funkar inte att tappa mer enerig dag efter dag istĂ€llet för att vakna upp med ny. Jag saknar fokus, alltd jag vill göra Ă€r att sova. 

SĂ„ nu sitter jag hĂ€r pĂ„ kontoret med dundrande huvudvĂ€rk och att knappra i excel underlĂ€ttar ju inte just det om man sĂ€ger sĂ„... Jag mĂ„ste fĂ„ i mig mer salt och mer vatten sĂ„ att jag orkar röra mig mer. Är det nĂ„gon som har nĂ„gra tips? Bra matrĂ€tter eller bra trĂ€ning i vĂ€rme? Vill pĂ„peka att jag inte har en fungerande dusch i hemmet heller, haha. 
#1 - - Abra:

Jag sĂ€ger att man fĂ„r klaga HUR mycket man vill, för det hjĂ€lper verkligen dĂ„ det Ă€r en form av ventilation! Hoppas allt underlĂ€ttar snart ❀

Svar: Men man vill ju inte vara en suris :( Skoja jag Àr jÀmnt en suris!
Bunny

#2 - - Annaaaanas:

Snygging!!
Har tyvÀrr inga tips, du Àr oftast min inspiration till saker..

Svar: Amen <3
Bunny

#3 - - Mirano:

Min mamma kom med ett litet tips om vÀtskeersÀttning hÀromdagen: Koka en liter vatten, ha ner en mask salt och 3 msk socker och lÄt svalna. Saltet gör ju sÄ att kroppen lÀttare tar upp vattnet, men vad sockret Àr till för vet jag dÀremot inte. Smak, kanske? Har inte hunnit testa sjÀlv Àn, men det kanske kan vara vÀrt att prova ÀndÄ?

Sen lagade vi tacos hÀr hemma igÄr, vilket jag verkligen kan rekommendera. Fast istÀllet för sojafÀrs mosade vi tre paket kidneybönor (tvÄ hade rÀckt gott och vÀl) och blandade i rödlök, lite vatten och kryddor. Jag har Àven sett att det finns dem som gör en raw "fÀrs" pÄ valnötter. Ingen ugn, ingen spis, ingen extra vÀrme! Bara hacka, mosa och mixa!

Men jag hoppas verkligen att det blir kallare snart igen! Är sĂ„ jĂ€kla trött pĂ„ att sitta inomhus och gömma sig för solen medan jag Ă€r helt klibbig av svett. Sen orkar inte jag heller trĂ€na nĂ„gonting, det kĂ€nns som en evighet sedan jag hade ett regelbundet trĂ€ningsschema... :(

Svar: Jaa ska prova det dĂ€r med egen vĂ€tskeersĂ€ttning! Tacos Ă€r ju grymt dessutom, behövs ju inte ens Ă€tas varmt om man inte vill! Ă…Ă„Ă„h guacamole! Det var bara nĂ„gra dagar sedan sist men det kĂ€nns som en evighet!
Bunny