WHEN THINGS GET KINDA CRAZY


Idag Àr ingen vanlig dag, idag Àr Januari Àntligen över, idag Àr det fredag och idag slÀppte vÀrldens bÀsta band en ny lÄt. 


Jag har vÀntat lÀnge pÄ denna lÄten och förvÀntan har varit hög dÄ jag rÀknat ner dagarna - hur kommer den hÀr skivan att lÄta? 

A M A Z I NG

Tokio Hotel har gjort det igen. NÀr jag tryckte pÄ play sÄ var det som att min Ängest löstes upp och försvann. Som en svÀrm av fjÀrilar (ljusblÄ, av nÄgon anledning) sÄ lÀmnade den min kropp. Trycket över bröstet lÀttade. 

Jag har tidigare kÀnt Ängest och oro över om jag kommer klara av att gÄ pÄ spelningarna i sommar, men just nu, just i denna stunden kÀnns det inte som ett problem. TvÀrt om sÄ kan jag inte vÀnta. Kan inte fÄ vÀnta pÄ att fÄ dansa till just den hÀr lÄten. Jag kan inte vÀnta pÄ att för höra resten av skivan!

Det finns bara ett band som ocksĂ„ har haft den effekten pĂ„ mig och det Ă€r kent. De lĂ€ttade pĂ„ trycket lĂ„ngt innan Tokio Hotel kom in i mitt liv. PĂ„ ett sĂ€tt kĂ€nns det sĂ„ himla fint att det fortfarande finns musik som fĂ„r det att kĂ€nnas sĂ„ hĂ€r, som lyfter en upp frĂ„n marken igen. Mindfulness och Tokio Hotel, Ă€r det vad jag behöver för att kĂ€nna mig levande igen?Â