WHEN LIFE HITS YOU IN THE FACE


Trying to keep my pokerface on. Det händer mycket just nu både här på plats i Berlin och i mitt liv. Mässan är i full gång och det händer så mycket runt omkring mig. Det går inte ens att beskriva hur miljön är här, bullrig och högljudd och stimmig (titta in på min Instastory och lyssna @bunnydrugz) Precis vad jag inte behöver just nu.
 
Jag har bloggat dåligt först och främst för att vi har haft otroligt dålig tillgång till internetuppkoppling här på jobbet. Allt arbete som kräver internet har jag fått göra på hotellet tidigt på morgonen innan vi sticker in till mässan, och på kvällarna har det ju bara handlat om att se till att äta middag och sedan sova liksom.

Men jag har också bloggat dåligt för att jag inte vet vad jag ska skriva, och jag ber om ursäkt för att jag vet att alla avskyr sådana här inlägg, men here it goes; jag har fått reda på något som gör mig väldigt orolig och framförallt otroligt opepp och omotiverad över att överhuvudtaget vara här just nu. Jag kan inte säga vad det gäller för att jag själv inte vet vad det innebär just nu, men det kom helt från ingenstans liksom. 

Precis när ångesten jag skrev om förra veckan började lägga sig, precis när jag bara bestämt mig för att nu här jag är i Berlin och nu gör jag det bästa av situationen (egentligen så älskar jag ju det här!) så blir jag bara helt tillplattad liksom. Did not saw it coming. Jag är så himla arg och ledsen och förvirrad just nu bara. 

Jag hoppas få veta mer snart, förhoppningsvis under veckan, men under tiden jag väntar har jag några långa och ensamma dagar kvar här i Berlin. Alla mina vänner/kollegor åker hem idag och fram till på onsdag så är vi bara två stycken (okompatibla människor) kvar. Jag vill hem så jääääävla mycket att jag köpte en ny flygresa hem och åker klockan 07.30 istället för 21.45. Wish me luck, I need it. 

+ alla blogg.se bloggar är låsta från mitt VPN så därför har jag varit inaktiv även hos er, så ni vet! :*
#1 - - Ajli Müller:

Åh fy, jag tänker på dig!!!

Svar: :(
Bunny

#2 - - Annaaaanas:

Hoppas inte det har hänt något allvarligt! <3 Du får berätta sen när vi ses.