THE MYSTERY PACKAGE

Ok, här kommer en liten uppdatering angående the "mystery package" jag nämnde igår. Blev jag klokare av att hämta paketet? Nej såklart inte! 
 
Knallade ner till postombudet och fick ut ett litet mjukt paket packad i en grå plastflyer. Ingen logga eller någonting på emballaget som kunde avslöja innehållet. På vägen hem så lusläste jag vart enda liten bokstav, kod och siffra på adresslappen men det stod ingen avsändare någonstans! Nyfikenheten tog över och jag slet upp paketet innan jag ens kommit innanför dörren.
 
Vad som låg i? En grön liten sidenpyjamas med svart spets. 
Och det var allt. Inget meddelande inne i paketet, ingen pack eller följsedel - helt tomt. Jag fattar noll?
 
Jag har tittat på den här pyjamasen på en webbshop men aldrig lagt den i min varukorg. Däremot köpte jag två andra plagg från denna webbshop och de har kommit halvvägs på min resa till mig - men jag har aldrig köpt den här. Summan som shoppen har dragit för de två andra plaggen stämmer överens enligt slutgiltig order.
 
I och med att det inte står någon avsändare, det inte finns någon packsedel och heller inga taggar på plagget så är det ju helt omöjligt att veta exakt var den kommer ifrån, då det finns ytterligare två webbshoppar som säljer den här upptäckte jag då jag googlade produktnummer. Att spåra kolli-ID tog mig inte längre än att den har skickats med Schenker.
 
Mystery unsolved om man säger så. Den är någon storlek förstor dessutom, så let me know om någon vill ha den, haha!
#1 - - Annaaaanas:

Så fin pyjamas!
Va märkligt och lite läskigt att den bara skickats sådär. Du kanske har en hemlig beundrare!? ;)

Svar: Hahaha det var vist jag som beställt den själv, men den dök inte upp på kvittot? Haha
Bunny