T U E S D A Y

Herre gud vilken dag. Så extremt himla konstig upplevelse att bara hoppa in på ett kontor (som man inte ens vet vad de sysslar med) bland folk man aldrig har sett förut och antagligen inte kommer att se igen - för att svara i deras telefon samt ordna med disk i köket. Det är typ det jag har gjort. Har nog fyllt och plockat ur totalt 16 diskmaskiner idag. 
 
Ångesten höll sig i schack idag. Den låg och puttrade men tack och lov så tog den inte över. Den känslan alltså, ni som vet ni vet. Hur lugn man känner sig, trots ångest, då ångesten inte tog över hela dagen. Jag är så enormt stolt över mig själv som gick iväg på det här lilla uppdraget idag, trots att jag inte ville. Jag sa nej i telefonen men en av mina svagheter är att jag lätt övertalas då jag ofta vill göra alla till lags, utan att tänka på mitt eget mående. Inte alltid det bästa; tips från coachen. 

Hur som helst, jag tyckte jag var värd en present efter att jag klarat hela den här dagen så jag spatserade till H&M där jag skulle leta efter ett linne till på lördag, men som jag tyvärr inte hittade. Vad gör man då? Man köper en kudde man gärna velat ha förstås! 
 
Nämligen en strålande röd liten sammets-sak! Jag köper sällan nya kuddfodral - vilket man egentligen borde göra oftare för de slits ju ut liksom. Men nu kunde jag inte hålla mig! Eventuellt köper jag kanske en till, planerar ju nämligen en tre gånger så stor soffa i huset, det vill säga ungefär nio sittplaser istället för tre, då får man ju lätt plats med dubbelt så många kuddar som vi har nu! Win win! 
 
Jag fick faktiskt med mig en tröja också. Ska kika lite på den imorgon då jag inte behövde vicka' i receptionen och därmed kan vara hemma. Behåller jag den ska ni få se den lite bättre, hoho! Det var allt för idag! Hoppas ni har haft en bra dag! <3
#1 - - Ajlimuller.blogg.se:

Så himla modigt och bra av dig! Heja! Jag tycker att du ser ut att ha gjort riktigt snygga fynd också :D

Svar: Eller hur, så stolt! :D
Bunny

#2 - - Ajlimuller.blogg.se:

Så himla modigt och bra av dig! Heja! Jag tycker att du ser ut att ha gjort riktigt snygga fynd också :D

#3 - - Mirano:

Heja dig! <3