M Å N D A G

Hej! Godkväll! Ännu en dag har bara swischat förbi! Min söndag försvann i rasande fart och likaså måndag, innan jag ens hann påbörja morgonens inlägg så var arbetsdagen förbi och jag har hunnit hem och egentligen avslutat dagen. Såhär har den sett ut! Lite tjatiga inlägg kanske, jag ska bättra mig och variera mer ^_^

Jordnötssmör-smoothie på bussen imorse, bussen som det tog mig tre försök att ta mig till imorse då jag heela tiden glömde saker och fick gå in i lägenheten igen, haha!

Idag hade jag på mig en hyfsat ny och super randig klänning! Den är SÅ himla härlig! Verkligen ett bra köp!

Lunchen intogs som vanligt utanför kontoret i solen! Det är vår nya rutin. Det går inte att stanna nere i källaren med 30 grader värme utanför dörren!

Efter jobbet tog jag en promenad på stan. Det tycker jag är mysigt dessa varma kvällar. Kikar runt lite, promenerar lite, köper en god och kall dricka. Idag blev det Chilled Matcha, det var första gången! Rekommenderar verkligen! 

Kvällen har sedan spenderats med nypotatis och smör, en del kläder och min kamera och nu i sängen framför TVn. Ändå en bra måndag måste jag säga! Hoppas er vecka har börjat bra!
#1 - - Annaaaanas:

Jordnötssmörsmoothie ftw :D
Fin klänning!