K Ö P E N H A M N

I lördags drog Yennie med mig till Köpenhamn då det är en av hennes favoritstäder! Jag är ju nästan aldrig i Köpenhamn för att bara vara i Köpenhamn, jag brukar ju gå på konserter eller så om jag åker över. Stockholmaren fick visa mig Köpenhamn helt enkelt. Här kommer en bildbomb!


Vi promenerade längs Ströget en kort bit - det var S Å  mycket folk och jag hade en del panik till en början. Har oerhört svårt för folktäta, högljudda och trånga utrymmen. Men vi strosade in i lite butiker och tog oss sedan in på en annan gata men betydligt mycket mindre folk på. Där hittade vi vårt lunchställe, vegetariska Riz Raz med en helt vegansk buffé för typ 80 kronor! Taget! 


Sedan så promenerade vi ner till Nyhavn och ännu mer folk, fotade lite och kände bara, jaha, nu då? Så då trippade vi tillbaka mot tågstationen igen haha, men stop för lite mer shopping såklart! 
 Dagen i Köpenhamn avslutades på en liten pub i närheten av Tivoli under värmelampor innan vi tog tåget hem, käkade tacos och fnissade i soffan till klockan två på natten. Sjukt mysigt dag trots lite ångest och panik!

#1 - - Annaaaanas:

Låter som ni hade en supermysig dag! :D

Svar: Det hade vi ^_^
Bunny

#2 - - Ajli Müller:

Jag har också lätt att få panik i folktäta platser. Det är därför jag aldrig går på bio trots att jag jag gillar film! Men jag utsätter mig på andra sätt - flyger till exempel ibland. Trots att det är jobbigt.

Svar: Det är såå jobbigt! För mig blev det värre efter terrorattacken förra året :( Men det blir bättre. Jag går gärna på bio vid tider då ingen annan går. Övar varje gång på stora folkmassor då jag är ute på mina jobbresor. Puh det är tungt!
Bunny